Daisyy Kızlar az sonra doktora gideceğim. Sizce bebeğimi düzgün bir şekilde görebilir miyim? Cinsiyet belli olmaz diye düşünüyorum zatwn doktora kesin değilse söylemeyin diyeceğim ister istemez kendimi alıştırırım söylediğinize diyeceğim. Ama bugün böyle elleri ayakları olan bebek gibi görünen bir görüntü alabilir miyiz? Doktorumda 4 boyutlu ultrason var çok heyecanlıyım 😊
Smiley87 Daisyy ben 10+3 de gittiğimde aynı fasülyeye benziyordu canım pek ümitlenme 😬 cinsiyet için de zaten çok erken istesen de söyleyeceğini sanmıyorum
ATC Daisyy benim doktorumda da boyutlu ultrason vardı canım tam bi bebek gibi gözüküyordu kolları bacakları parmakları falan tabiki net değildi ama bacakları kolları belli oluyordu 11+2 de cinsiyetini öğrendim oğlumun 😊
SenemNisa Benimki 11+3de gösterdi öğrendim yani eğer erkekse erken söyleyebilir rabbim gönlüne göre versin 😊
Guelen Benim bebeğim 11+5 günlük dün doktora gittim bebege benziyordu artik elleri kollari uzamişti elini agzina felan götürdüğünü söyledi doktor.9+3 de gittiğimde jelibon ayiciklara benziyordu 10 günde bu hale gelmesine bukadar büyümesine inanamadim😊
Daisyy Arkadaşlar bebeğimi gördüm ellerini ayaklarını yüzünü çok şükür sağlıklı dedi doktorum. Çok değişik bir duygu allah isteyen herkese nasip etsin. İlk defa kendimi hamile gibi hissettim. Bir önceki gittiğimde bi kese içinde nokta olarak görmüştüm bebeğimi şimdi kanlı canlı karşımda görünce duygulandım. İnşallah her şey güzel ilerler 😊
Daisyy ATC bana da normalde 14. Haftada söylüyorum ama bi çıkıntı görüyorum dedi ben de gördüm minicik bi çıkıntı vardı 😊 zaten hep erkek hissediyordum sanırım oğlum olacak benim de 😊 önemli olan sağlıklı olması tabi ki 😊