Bbbsr Oğlum 4 yaşında cumartesi sezeryana gireceğim sabah 9 da yatış olcak 1 bucukta doğuma giricem. Sizce oğlum bizimle gelsinmi yoksa doğumdan sonramı gelsin. Tebrübelerinizi anlatabilirmisiniz
melike81_ Bbbsr sabah haber et merak ediyorum 🥰🩷 sağsağlim al kucağına inşallah ağrısız tasasız geçer ❤️
Bahar1644 Bbbsr iki çocuğum yok ama yazmak istedim bence doğumdan sonra gelsin , sizde üzülürsünüz onu bırakırken o da belki korkabilir size birsey olacak kaygısı ile
bdenerigokce Bbbsr çocuğum yok ama Bencede gelmesin çünkü zaten streslisin bide ona iyi gözükmeye çalışma
Aysegul_my Bbbsr oğlum 4 bucuk yaşında yarin sabah doğumum var doğumdan sonra kardeşini görmeye gelicek o süreçte beni öyle berbat görmesin üzülür diye birlikte gitmicem cnkü hiç o haldeki gibi bitkin hasta görmemişti aklına yer edinir etkilenir
Hurreminyansanayisi yaa benim oğlum 5 aylık yine hamile kaldım korunmamıza rağmen şuan 10 haftalık hamileyim tam aralarında 1 yaş olacak ben nasıl bırakıp gidicem diye çok düşünüyorum
Bbbsr Hurreminyansanayisi ay cok zor allah yardım etsin ben daha öncede ameliyat oldum oğlumu anneannesine dedesine bıraktım oyğzden alışığım ama o beni öyle görünce ne olcak bi bebekle kucagımda onu merak ediyorumm
hulyaca Hurreminyansanayisi Benim o şekilde oldu. Kızım 17 Kasım doğumlu ve 16 kasımda doğumum var. Kayınvalidem ve görümcem bakacak ☺️🌺 hatta 2 hafta onlarla olacak. Zati aynı mahalledeyiz gelip giderler. ☺️bu süreçte de ben baya toparlanırım hem ☺️
Kelebekmisaliihayat Bbbsr öncesinde kardeşini getireceginizi anlatabilirsiniz. Gelirken de hediye , sevdiği bir şeyi alarak gelin, kardeşin sana bunu getirdi diyin. Hoşlarına gidiyor.
momormom Bbbsr öncesinde kardeşi olacağından bahsedin seni görmek için içimde sabırsızlanıyor dye belirtin oyunlar oynayacaksınız o da büyüyünce diyin falan o da heyecanlanıp merak edecektir siz anlattığınız için de kucakta görünce garipsemeyecektir
asell13 Bbbsr doğumdan sonra gelmesi tercihimdir ayaklandıktan sonra gelmesi daha iyi hatta beni öyle yataktan kalkamaz halde görmesini istemem çocuk sonuçda aklından çok farklı düşünceler geçebilir en iyisi ayaklandıktan sonra gelmesi benim için 🥰 hayırlısıyla sağsalim kucağına al inşallah
Bbbsr asell13 geçen sene beni burun ameliyatı olmuş halde gördü hastanedede evdede yüzüm mosmordu cok fenaydı ama alışmıştı yavrum
asell13 Bbbsr ayy ne bilim ince düşünmekten kafayı yiyecez 😅 üzülmesin etkilenmesin psikolojileri bozulmasın herşeyi ayrı ayrı düşünüyoruz napalım 🥰
Slc Bbbsr sen bebek almaya gittiğini sole eve geçince görsün bebeği şimdi hastanede seni başka bebekle görüp kıskanır seni bırakıp eve giderse üzülür 🥹
2erkek1kiz Bbbsr canım doğumdan sonra yakınınız tarafından gelsın ama hemen değil siz ayaklanıp yemek yedikten sonra sizi o halde görürse unutamayacağı bir travma oluşabilir.
Kelebekmisaliihayat Bbbsr 2. Yeğenim doğduğunda, büyüğü ile biz evde beklemiştik. Beraber oynadık, vakit geçirdik. Beraber uyuduk. Hastane ortamı Çocuk için olumsuz olabilir. Evde bi yakınınızla kalması daha iyi olur bence.
Bbbsr Kelebekmisaliihayat evet öyle dedim ama anne küçücük bebek nasıl hediye alsın ben bile kendim bişey alamıyorum diyo 😂
hulyaca Bbbsr benim 3. Doğumum olacak. Kızlara kayınvalidem ve görümcem bakacak. Kesinlikle hastane ortamına gelmesini istemem. Daha önce de öyle yapmıştım çünkü. ☺️🌺
Umutku Bbbsr Bencede doğumdan sonra gelsin sizi o halde görmesin oğlum beni ayağım kırıldığında o ağlar halde gördü ameliyat sürecinde falan çok etkilendi şimdi 10 yaşında halaa ben hasta olup hastaneye gitsem etkileniyor oda hasta oluyor