Nesrin-57 Busiss ben de 30 haftadayım hâlâ isim yok cnm , eşime beğendiremedim hiçbir ismi😃her gün isim önermekten yoruldum valla🥹artık ona diyorum ben önermiyorum sen bul ben duruma göre onay veririm
Bircan67 Busiss bende 32+3deyim daha yeni karar verdik şükür 😂 düşündüğümüz isimler öykü hilal almila güneş cemre bükre ecrin bunlardı öykü ismini seçtik artık prensesimiz öykü olucak inşallah sizede fikir olur belki 🥰
Busiss Nesrin-57 ben de eşime bıraktım bu sefer sen koy dedim ama galiba yine bana kalacak gibi duruyor isim işi kendi de bir türlü bulamadı 🤭
Nesrin-57 Busiss ayy belki rüyamızda görürüz yakında . İlk kızımın adını 34.haftada rüyamda görmüştüm öyle koymuştuk
Busiss Bircan67 aslında ilk kızım masal bende öykü düşündüm ama herkes Sym_nr her cevapta mihra var anlamı ne acaba bir bakıp düşünmekte fayda var
Sym_nr Busiss Mihra🎈 kızımıza koyacağımız isim 🥰 Şura Hanzade İkra Parla Meyra Nil Bunlar da diğer favori isimlerim
Sym_nr Busiss Mihra: hoşgörü sahibi, muhabbeti iyi, iyi niyetli ve iyiliksever, sevecen yapılı anlamlarına geliyor anlamı da telaffuzu da güzel olduğu için kızımıza vereceğiz bu ismi inşallah