Merhaba kızlar. 2 kasımda planlı sezeryan doğumum çok şükür Rabbıme sağlıklı sıhhatli gerçekleşti. Darısı bebeğini kucağına almayı bekleyen ve bebek hasreti çeken kardeşlerime olsun inşallah. Gelelim dogumuma 😂 ben hamileligim boyunca hep doktor ve test sonuçları yüzünden stresli bi zaman dilimi geçirdim ve bu yüzden de bebeğime odaklanamadim bunun icin çok çok pişmanım yüzüne bakınca vicdanım sızlıyor. Çoğu sağlık sorunu da yaşadım akciger enfeksiyonu geç grip öksürük vs doğuma girdiğim güne kadar da hep öksürdum şuan bile. Neyse korka korka ama doktoruma güvenerek girdim ameliyathaneye benim bide 6 yaşında kızım var eşime dedim ki onu ben girerken karşıma sakın getirme ben girdikten sonra gelin kapının önüne. Neyse biz girdik anestezi doktoru zaten muhteşem biriydi doktorum ve ekibi de öyle özel hastanede gerçekleşti dogumum ilk dogumum da ozeldeydi fakat bu kadar ilgi alaka ve hoşgörü görmemiştim. İlk olarak sedyeye oturttular ayaklarımı uzattirip namaz kılma pozisyonunda olmami istediler bi tane hemşire ellerimi tuttu hep dua etti sagolsun. Ben ilkinde iğneyi çok hissettim ama bu sefer hiç hissetmedim sinek ısırığı bile daha çok can acıtır emin olun . Zaten anında ayaklarım uyuştu uzandım sondayi taktılar kollarımı sabitlediler o an bi nefes darlığı geldi korkudan anestezi doktorum konuştu hemşireler hep konuştu benimle müzik açtılar sakinleştirici yapmadılar bebegin çıkmasını bekleyelim diye ona geçmesin diye . Sonra bi daralma gibi durum geldi midem bulandı hemen ilac verdiler o anda da bebeğim çıktı ağlamaya başladı o kadar rahatladım ki anlatamam. İlk dogumum da bebeği cikarirlarken öyle bi baskı uyguladılar ki karnıma resmen hissetmiştim ama bunda öyle bastırma olayı olmadı hiç biri sadece göğüs arama elini hafif koydu ama sıfır acı ağrı öyle diyim. Neyse bebeğimi temizlediler giydirdiler yanıma getirdiler öptüm kokladım ben foto çekin demeyi unutmuştum ama hemşireler her anımızı çekti videoya da aldılar sagolsunlar . Sonra anestezi doktorum hep saçımı severek ilgilendi şimdi ister misin sakinleştirici dedi evet dedim benim dikiş islemim yapıldı çok.kisa sürdü bebeğim de o ana kadar yanimdaydi herkes sevdi öptü kokladı . Güldük eğlendik espri yapa yapa doğumum gerçekleşti. Bebeğime hamileyken down sendromlu olduğunu söylemişlerdi öyle birsey olmadığını da görmüş olduk Elhamdülillah Rabbıme. Odaya çıktığımda hemşireler hep etrafımdaydi 3 saat arayla sürekli ağrı kesici verildi tansiyonum ölçüldü bebeğimi emzirdim her yarım saatte bir . Uyuşukluk geçince yurumemi istediler bi İlk kalkış zorladı ama bir tür yürüyüp gelince geçti. Sonra ki ağrılarım adet sancısı gibi oldu. Oda ağrı kesiciler sayesinde kötü hissettirmedi. Karnıma basma olayı olmadı sondayi cikarirlarken asla hissetmedim acı ağrı. Ertesi günde taburcu olup evimize döndük. Şuan gayet iyiyim bebeğimle ilgileniyorum ayakta çok kalınca ağrım oluyor ama zorlamiyor.sadece öksürük hala var o biraz canımı acıtıyor korkuyorum. Suanlik böyle 😂 çok şükür Allah’a ikimizde iyiyiz. Hiç korkmayın ikinci daha kolaymış ve korkulacak hiçbirsey yokmuş gerçekten. Rabbım hepimize de evlatlarımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah. Acılarını göstermesin . İsteyen ve o yolda bekleyen herkes sağlıcakla kavuşsun bebeğine. Sormak istedikleriniz olursa seve seve cvplarim canlarım 🙂🙂❤️❤️🤲