Yildizyildiz94 Kızlar nefes alamama yürümekte zorlanma sizinde bu haftalar mi oldu böyle şeyler karın gerilmesi iyice arttı erken yorulma.ellerde ağrı uyuşukluk vs. Çok zor
Nemregn Yildizyildiz94 benimde göbek deliğim ve çevresi ağrıyor normal mi acaba gerilmeden mi oldu? Artık ağırlaştığımı hissediyorum sürekli yemek yemek istiyorum
Dygu1122 Yildizyildiz94 31+3 benimde ellerimde uyuşukluk oluyor ayakta çok kalırsam karnım acayip sertleşiyor 2 merdiven çıkınca yoruluyorum gerçekten çok zor 🤦♀️
Rulina Yildizyildiz94 sırt ağrım var bende 32 ye girmek üzereyim karnım çok yediğim zaman patlayacak gibi oluyo korkuyorum yalnız değilmişim 😂
prenSandprenseSMomy Yildizyildiz94 33+3 ve gerçkten insan ağırlaşıyor bişey yapmak istemiyor çok uzansa ağrıyor çok ayakta dursa geriliyor sıkışıyor gece desen uykun olsa dahi uyuyamıyor değişik bi psikoloji değişik bi vücut hali İnşaAllah sağlıkla kucağımıza alırız 🙃
Yildizyildiz94 Nemregn evet normal hamilelikte her ağrı şikayet.normal 28. Haftadan sonra birşeyler olmaya başladı bana
havvanur_celik Aynı durumdayız. Ben asla uyuyamıyorum. Aşırı yorgun olsam bile bir türlü uykuya dalamiyorum
Syda78 31+5 deyim aynıları bende de var Allah yardımcımız olsun özellikle gece yatıp sabah kalktığımda bacaklarımdaki o ağrıyo tarif edemem🥹 bel ağrımda var iyice zorlamaya başladı her şey🫠
Yildizyildiz94 prenSandprenseSMomy amin bacım birbirmize dua edelim annem sağolsun okuyor beni nefes alamiyorum
gulcanak02_ Yildizyildiz94 tüm saydıklarının hepsi bende de var artı boynum tutuldu bugğn ilaçta kullanamıyorum 🤦🏼♀️ 32+3
Yildizyildiz94 gulcanak02_ krem kullanabilirsiniz doktorum verdi bana da elim agriyor çok dogit diye.bir krem surebilirsiniz bence