Kvser Memnun kaldığınız cana yakın ilgisi bilgisine güvendiğiniz doktor tavsiye edebileceğiniz doktorları yazar mısınız ?
Umutluol Kvser ben gelişimde Nilay Kahraman a gitmiştim asıl doktorum omdeüil ama ilgili bir doktoru ve kırımhan bilim hastanesinden bir doktor var Nail Erdoğan o da iyi diyorlar
ilaydaoksuz Kvser ben palmiye’de ertan aydın’a gidiyorum. Süleyman aslan’ı da çok öneriyorlar ama çok doluymuş bi türlü randevu alamıyormuşsun. Ertan hoca iyidir ya 🌺
Kvser Umutluol benim doktorum palmiye de Kemal neydi depremde vefat etti onun gibi cana yakın ilgili bilgili olsun istiyorum aslın da . Gelişimde muayene ücretleri nedir acaba
babygad Umutluol ben de nilay hanıma gidiyorum memnun musunuz acaba palmiye hastanesini de baya ovuyorlar
Umutluol Kvser yanlış hatırlamıyorsam 400 veya 600 civarında olması lazım haziran ayında gitmiştim ben
Umutluol Kvser evet gerçekten öyle Palmiyede iyi bir hoca var diyorlardı ama adını hatırlamıyorum erkek bir doktor acaba Süleyman mıydı adı farklı da olabilir
Kvser ilaydaoksuz Ertan aydına bir iki kez gittim bu kez gebelik takibi için gidecem sizce hangisi bu konuda iyi ? Ertan Aydın mı Süleyman Aslan mı ?
Umutluol babygad Nilay hanıma ben 3 defa falan gittim beninm doktorum farklı bir doktor ama ben memnundum yani iyi bir doktor. İlgili biri