Ayaz51- 24+1 haftalığız diş etlerim şişiyor ve aşırı derece de kanıyor fırçalarken ,bu durumu yaşayan var mı acaba nasıl önüne geçebilirim
MadamSLN Ayaz51- Ben ağız diş sağlığına gittim. Yoğun kanamadan dolayı işlemi bitiremedi. Sana antibiyotik vermem lazım ama hamile olduğun için veremem dedi. Tuzlu suyla gargara yap dedi. Henüz onu yapmadım. Bende oral b nin diş eti için macununu aldim onu kullanıyorum memnunum.
Meryeminannesi20 Ayaz51- ah ah diş hekimim diş ipi kullan dedi ama daha deydirmeden kanıyor çok hassas ve durmuyor hemen tuzlu gargara günde 3-4 kez yapılması gerekiyormuş nar yemek faydalı aklınızda bulunsun sürekli tuzlu gargara yapın geçmiş olsun
Hasretbsra02 Diş etimden dolayı ölüyorum resmen ya bu aralar ağzımın içi yara da olmuş kalayım burda belki bi çözüm bulurum 😢
Melekecre 33haftamdayim,benimde diş etlerim şişti ve kanıyor, dağ kekiği çayını icmeky yada gargara yapmak iyi geliyormuş,yarın aktradan alicam,içmek yerine gargara yapicam.. içmek sakıncalıdır olabilir..
mucizem0111 Benimde oluyor daha önce dişçide calıstım oğlumdada olmuştu doktor hamilelik gingivitisi diyordu diş etlerim şişip büyüyüp kanıyordu