Livanur22 __mom 22 haftalığız cinsiyetimiz erkek❤️ En son gittimde 380 gramdı boyunu bilmiyorum söylemedi doktor şuana kadar bir problem olmadı çok şükür, benim belim çok ağrıyor bunun dışında bir sıkıntım yok fazla
Parsmommy __mom 22+1 cinsiyet kız 💕 bir ay oldu gideli boy kilo güncel bilmiyorum açıkçası haftaya detaylı var orada öğreneceğim inşallah 🙏
Bebisbg34 __mom 21+4 teyim sırt agirsi yaşıyorum bıde akşamlari mide bulantısı basladı yine bu sira senın nasıl gidiyor
Damlaserkan 21 e gittik ama 15. Haftadan beri gitmedim boy kilo bilmiyorum valla benimde acayip sırt agrılarım var
Delidolu __mom 22+2 haftaLigim bugün İğne batması Gibi bı batma karnıma Oluyodu Cinsiyetimiz daha Belli degil
ilkheyecanim96 Delidolu beden belli değil sizin bende 17 haftalığım bana da söylenmedi sizde mi devlete gidiyorsunuz
__mom Bebisbg34 kahve ve çikolata cok harsketlendiriyor bebisimi sırt üstü uzandığım her dk haraketlerini hissediyorum
nih __mom 23 haftalık olduk çok şükür, en son 20. haftada gitmiştim güncel kilosunu bilmiyorum. Bu aralar bebek biraz aşağıda gibi hissediyorum çok baskı var sanki ve yürürken ağrı yapıyor 🥲 cinsiyetimiz erkek
Waffleveliyaninannesi __mom 23 haftayım cinsiyet erkek 🩵 en son dün detaylı ultrasona gittim perinatoloji uzmanı boyunu söylemedi normal dedi kilosu da ortalama 500 gr olduğunu söyledi