Cagla96 merhaba hanımlar 13 gün önce sezaryen la Doğum yaptım. Hamileliğim başından beri medicine Fatma Türkan ayan a gidiyordum. Ama Güngören özel hastanesine zor atıp kendimi Doğum yaptım. 29 hafta Doğum pozisyonuna geçen bebeğim için Fatma hanım hep yatmamı söyledi yattım ben de ama son 35 haftamda yatmayıp günde 1 saat yürümem gerektiğini söyledi sözünü dinledim. Yürüdüm . Ve hamilelik te Yüksek tansiyon çıktı ona rağmen 34 haftam da zorla tansiyon ilacı yazdırdım hanımefendi ye doğumuma az kala doktoru değiştirmek istemedim keşke değiştirseydim Az daha yolda doğuyor dum.36+6 Fatma hanıma tekrar gittiğimde sancı ile gittim nts bağladılar sancım olmadığını söyleyip geri yolladı ama internet ten nts sonucunu araştırdığım da 20 dk da 4 sancı ama Aralık’ları az olan sancım olduğunu öğrendim bi tanıdık vasıtasıyla ilgi hastane sine gitmeye karar verdim yarım saat içinde. Dc doktor Emel kıyak Çağlayan diye bi doktora gittim hastaneye yatışım yapılıp kontrol altına alındıktan sonra doğumuma karar verildi gerçekten Fatma hanıma göre sancım yokmuş allah tan o gece hem normal Doğum sancısını güzel ce çekiverdim sabah sezaryen a alındım şuan 13 günlük 3 kilo doğdu sağlıklı sadece kafasında iz kaldı yavrucuğum Doğum kanalında kafası çok kaldığı için ama düzeliyor sağlıklı o yüzden lütfen doktorunuzu çok iyi seçin ben medicine lüks daha temiz evime yakın diye aldandım o kadar uyarılara rağmen gittim. Sonuç ilgide Doğum oldu çok güzel ilgilendiler hasta bakıcısı olsun hemşireler olsun özellikle Emel hanım doktorum çok iyiydi hepsine teşekkür ederim 🙏