Benkubra Gebelik planlamadığım için öncesinde folik asit kullanmadım. Şimdi 5 haftalık gebeyim kullanmaya başladım. Önceden kullanmadığım için bir sorun olur mu bebekte çok korkuyorum 🥺
Ayse-eroglu09 Benkubra Yok canım olmaz sabahları Aç karna ilk 3 ay almaya dikkat et bebeğin beyin gelişimi için önemli rol oynuyor sonrasında bi işlevi kalmıyor doktorun bıraktırıyor zaten
mervemurat16 Benkubra bir problem olmaz planlı gebelikte 3 ay önceden başlatılıyor bende öncesinde kullanmamıştım hamile kalır kalmaz başlattılar doğuma kadar kullanıcam ben benim folik asit aynı zamanda multi vitamin içeriyor ondan
aysegullozdm Benkubra bir sıkıntı olmaz canım ki olsaydı doktorun söylerdi bence 🥰Sonuçta çoğumuz planlı gebelik yapmıyoruz Rabbim veriyor ve folikasiti de kullanmamız gerekiyor sonradan başlıyoruz gebelik haftasına göre 🥰🥰
ilknurbzkrtt-58 Bende gebelik öncesi kullanmıyodum öğrenince doktorum yazdı ve düznli kullandım hala da kullanıyorum bi sorun olacagını düşünmüyorum ama yine aklında kalacaksa doktorunla görüşmende fayda var canım 😊 Allah Hayırlı şekilde kucagına almayı nasip etsin
Benkubra ilknurbzkrtt-58 Peki kaç ay kullandınız ☺️ Doktorum bunun pazarını yaptılar ne faydası var ne zararı dedi anlam veremedim bende 🥺 amin inşallah hepimiz sağlıcakla alalım inşallah kucağımıza 😍
mervemurat16 Benkubra genelde folik asiti 3 ay kullandırıyor doktor yani doktorunuzla görüşmeniz lazım sonrasında vitamin vs kullandırıyor çünkü