Sevinc-Berna87 Yusufayazin__annesi valla bende cikti dün pozitif cikti bugün kan verdim simdi yarin sonucu bekliyorum ayniyiz benimde bat 14
Merve-metin Yusufayazin__annesi bence erken test için canım adete yakın yapsan daha iyi üzülmemek için şimdi yapsan negatifi görebilirsin geç döllenme olduysa eğer ne yaparsan yap negatif çıkıyor çünkü biraz daha bekle
noble1 Benim de 13 kasım ama bi şey yok bu sabah erken gebelik yaptım negatif 🫠 yumurtlamayı 31inde gördüm
_Mother_ Sevinc-Berna87 canım sonucun çıktı mı sabaha kadar düşündüm yükselme ihtimali var mı acaba kaç tane testte pozitif gördün sen
Sevinc-Berna87 @HappyMom Mother_"#p30157234 herkez yükselir diyor ama bilemedim beklemekten baska bisey elimden gelmiyor valla ne biliyim +11 bu arada
Sevinc-Berna87 _Mother_ normal adetime 7 gün yumurtlama gününe göre hesaplarsam bu perşembe adet olmam lazim niye canim
_Mother_ Sevinc-Berna87 canım adetine daha varmış zaten inşallah yükselir sonuç ama şöyle de birşey var bu testler bta değeri 10 üzerinde iken saptayabiliyor yaa acaba değerin yüksekti de mi düştü kimyasal gebelik durumu gibi veya test mi bozuktu acaba
Sevinc-Berna87 _Mother_ evet kuzum haklisin ama ben o gün sabah yaptim pozitif cikti hemen peşine hemen yine ac karnina idrarla yine yaptim negativdi demekki testmi bozukdu ne bileyim
Sevinc-Berna87 _Mother_ kimyasal olsa nezaman cikti da hemen düşdü hep test yaptim sonucda ne bikiyim beklicez en mantiklisi o
_Mother_ Sevinc-Berna87 olabilir canım belki de test bozuktu bazıları yalancı pozitif de oluyormuş keşke olmazsa insana gereksiz umut veriyor