yaseminyildiz12 Rizeye yeni taşındık. 31 haftaLık hamiLeyim. Bildiğiniz iyi bir doktor var mı Lütfen cevap verin. Sistemden baktım randevu buLmakta çok zor, sabah erken gitsem aLırLar mı acaba
ecembugra53 yaseminyildiz12 ben rizedeyim canım arkdas olalım 🙂 bende doğdugumdan beri buradayım yardımcı olayım sana 🙂
OptOzen yaseminyildiz12 sabah 10 civarı mhrs girin o zamanlar randevu bulmak daha kolay olabilir. Deneyin sık sık
Hilallf yaseminyildiz12 merhaba bende rizede yaşıyorum özel şar hastanesine gidiyorum doktorum sultan mayuncur çok güler yüzlü ve çok ilgili bir doktor muayene ücreti 600₺
yaseminyildiz12 Cevapladığınız için teşekkür ederim. SizLer hangi doktora gittiniz acaba, ilk gebeliğim olduğu için biraz endişeliyim açıkçası
Yagmur-194 yaseminyildiz12 merhabalar bende rizeye gelin geldim ve araştırma hastanesinde şenol beye gidiyorum istediğim zamanada randevu bulabiliyorum ayrıca çok çokda memnunum. Bir bakın isterseniz.
Hilallf @"Symassn bende ama korkuyorum herhangi gibi bi olumsuz nişey olursa yoğun bakımı galan yok bebek küveze koymak için yer yokmuş
Dahayokveannesi Rize devlet hastanesinde ilk tercihiniz mutlaka filiz hanim olsun ikinci terhinizde selma hanim . Ikiside isinde cok iyi .
Hilallf Dahayokveannesi öyle ama sıra bulunmuyor onlarada ve devlet hastaneleri sezeryan nadir yapıyor normal doğuma zorluyor bende sezeryan istiyorum
Symassn Hilallf sultan hanımla bunu konuştunuz mu kendisi sezeryan tarafı mı? normalde önerdi mi size ? Şu yüzden soruyorum bazen doktorların kendisi normal doğumla uğraşmamak için sezeryana ikna etmeye çalışıyorlar . Sultan hanımda bunu yaptı mı merak ettim :))
Dahayokveannesi Hilallf kiz kim dedi o an ne gerekliyse o olir . Ya sezeryana ya normal dogum . Sana bagli sancin gelir gelmez belli olmaz
Hilallf Symassn yarın konuşacağım herşeyi hiç konuşmadık ben sezeryan istiyorum bu yüzden özele gidiyorum devlet normal doğum için zorluyor kendime güvenmediğim için küçük çağlıda panik atak olduğum için sezeryanı tercih edicem. Sultan hanım daha çnde doğurttumu çok merak ediyorum açıkcası tedirginim aklımdan herşey geçiyor. Eyer doğumda annede yada bebekte bı enfeksiyon bı sıkıntı olursa o hastane mudahale edemiyormus devlete yönlendiriyormuş gerekli ekipmanlar yokmuş bebek küvezi yoğun bakımı vs gibi. Şaştım kaldım ne yapıcamı bilmiyorum 🤷🏼♀️