Lawyer35 Kızlar park yatak alicam ama kararsızım. Yoyko, elele, prego, kraft hangi marka almalıyım. Anne yani olan modellerden öneri verir misiniz
Aslm_22 Lawyer35 prego aldim en buyuk boyutunu sectim 70×140ti sanirim ölçuleri 4 yasa kadar kullandim bazaye gectik artik ama hala yazlari memlekete tatile otele vs nereye gidersem yanimda goturup yatiriyorum
Lawyer35 umrumdadegil evet bu marka model çok öneriliyor. Teşekkürler 🌸 sallama özelliğini kullaniyor musunuz ses çok çıkıyor mu
Gunesdunyaa Lawyer35 elele madre kullanıyorum. Sallarken çok ses çıkmıyor hatta sen sorunca bir düşündüm ses çıkıyor muydu diye demek ki beni rahatsız eden bir ses yokmuş :)
Deletedmom_85 Elele madre diyorum bende. Geçen kurulumunu yaptık harika cok beğendik şiddetle tavsiyemdir
Meyrak Elele madre aldım kurdum gayet kaliteli ve güzel henüz kullanmadım ama güzel kaliteli görünüyor
MommyLeyla Lawyer35 Yoyko aldım ben, biraz pahalı diğerlerine göre ama bence daha estetik duruyor. İndirimlerde varken bir bakabilirsiniz, henüz kullanmadım ama küçücük kutudan çıkıp kurduğumuzda hiç kırışıklık falan kalmadı. Çok beğendim duruşunu iyi ki yoyko almışım.
himne_ Lawyer35 elele madre aldım dah kullanmadık ama bikaç gün önce kurduk denedik yerleştirdik çok güzel ve kullanışlı duruyor