_Mother_ NovaVina_ 8 kasım 😂 bende daha olmadım ama normalde 2 aydır geçiyor benim için belirti değil testte pozitif kanda negatif gördüm 😂😂 kanda negatif gördükten sonra ortada ki tüm belirtiler de kalktı 😂😂😂😂
NovaVina_ _Mother_ ben artik bu gebelik testlerine olan guvenimi sorgulamaya baslayacagim yani hepsi farkli hepsi kafasina gire her kadinda da idrara gecme gunu suresi ayni degilmis vs vs. 15 kasim da yapcam 🥹🙄 ya da yarin sabah testleri bekliyorum kargoda 😅
_Mother_ NovaVina_ canım kan verme imkanın varsa git kan ver direk inşallah gebelik vardır gönlünce olsun
noble1 NovaVina_ testi yap, negatif olursa bi şey değişmez. Ama pozitife dönmüşse en azından belirsizlikte kurtulmuş olursun canım🙏🏻 hadi yap ve güzel haberler ver ☺️
NovaVina_ noble1 vermeyin gaz 🙈😅 pazartesi geldim gaza negatif gordum 🥹🥹 sigarada kullaniyorum bir an once ogrensem hic fena olmaz yani.
NovaVina_ Merve-metin almanyadayim randevu almaya calisiyoruz. 🙄 burada sistem turkiye gibi degil malesef. 15 gun gecmis son iliskiden aslinda ama iste bilemiyorum corba oldu kafam. Temmuzda sadece 10 gun bir gecikmem olmustu ya gene oyle bise olacam ya da hamileyim 😅 kan gorene kadar umut var
Merve-metin NovaVina_ hmm anladım canım evet dediğin gibi adet olana kadar hala umut var demektir inşallah hamilesindir 🙏🏻
Ballkupu DeneyimliMom bende regl belirtisi de yok normalde regl olmadan 2-3 gun oncesinde karnim falan cok agrir ama suan hic belirti yok