Kirsehirli40 Zeyd ismi koyanlar varmi aranızda? Zeyd isimli çocuklar nasillar huy ve karakter olarak? Ve manası ne tam olarak?
Minikperi Kirsehirli40 artmak çoğalmak manasına gelir. Kuranda adı geçen tek sahabe Zeyd’dir. Tanıdığım yok ama 2 tane sahabe var Zeyd. İkisi de muhteşem insanlar 🌸
Gulkar Kirsehirli40 Zeyd isminde bir abi tanımıştım cok ihlasli cok imanli masallah oyle aile düşkünü birisiydi banada hep sıcak geliyor bu isim
Bulut34 Kirsehirli40 benim oğlumun ismi Yusuf Zeyd yani şimdiye kadar kim gormusse hep maşallah diyor hem akıllı hem uysal hemde yusuf güzelliği var ❤️🧿
Srks127 Bizim bir akrabanın oğlu Zeyd. Pek Türklerde yaygın olmadığı için Suriyeli zannediyorlar çocuğu ve çok aşırı hareketli.
Tatar59 Ben de çok seviyorum Zeyd ismini. Ama okulda zeytin diye dalga geçerler çocukla diye diye vazgecirdiler beni
selim10 Tatar59 ona bakılırsa gerçekten hangi isim olursa olsun çocuklar illaki bir lakap falan bulabiliyorlar😀 Onun için bunu çok dert etmeyin bence. Bizim cinsiyet daha belli değil ama erkek olursa eşim Hasan istiyor. Hasan Zeyd düşünüyorum bende
LavinsMom Kirsehirli40 artmak coğalmak. İreli giden, gelişen, büyüyen. Bence cok guzel irelidede boyle karakterli boyle hep ireli hayati olsa ismi gibi. Cok guzeı bisey
cokbilmismom Zeyd isminde var bir tanıdığımın çocuğu ama çocuk aşırı yaramazdı. Bide isim söylenişi güzel değil ya siz bilirsiniz tabi içinize siniyorsa bilemem ama Suriyeli veya Arap ismini andırıyor bana fikrim bu yönde
Tatar59 selim10 eşim Cihat ben Aslan diyorum. Bı karar veremiyoruz çok zor bir karar gerçekten isim seçmek
Tatar59 FNGNN aynen öyle. Aslan istiyorum ciddi ciddi hayır koyamazsiniz diyolar sinir oluyorum sırf inadımdan koyasim geliyor daha çok o isme yoneliyorum farkında değiller. Takmışlar bı ismi kafaya beni ikna etmeye çalışıyorlar. Ömür boyu ben o isimle seslenicem o çocuğa içime sinsin ya
Aselkus Kirsehirli40 bence isimli alakasi yok mesela muhammed ismli cocuklar bazilari cok agir sakin olur bazilaei asiri hareketli o karaktere bagli ve ilerde oglum olursa ins bende zeyd istiyorum kulaga cok hos geliyor
FNGNN Ben çok istiyorum ama henüz net değil Zeyd Eren düşündüm. Etrafımda yok ama çok naif geliyor bana. İkinci oğlum olacak ilki Ali Deva, ismi de kendi de pamuk gibi.. sert bı isim ve boş bı isim istemediğim için Zeyd Eren istiyorum