dml33 Kbrarsln bnde 18+1 hissetmiyorum 16da hissetmemen dogal 20den sonra 22ye kadar yolu varmis ins 22den once hissederiz 😀
Muhammedamine Kbrarsln daha zamanı var demekki . Kendinizi çok dinlemeyin gebeliğinizin en güzel en rahat haftaları rahat geçirin gezin tozun eğlenin 🙋🏻♀️
Tomurcuk18 Bende 16+3 haftalığım hissetmiyorum. Doktorum gayet normal olduğunu 20 den sonra rahatça hissedebileceğim söyledi.
Selvozge Ben de 16+3 haftalığım çok yoğun olmasada Yen'i Yen'i hissediyorum doktorum daha ilerleyen zamanlarda daha çok hissedeceğimi söyledi bebeğin hareketi annenin zayıf yada kilolu olmasıyla alakalı zayıf anneler daha kolay hissedermiş
Kbrarsln Selvozge gayet zayıfım canım karnım geçen sisti sanmıştım da gazmış dümdüz karnım var moralim bozuluyor o yüzden de
Vethekelif İlk hamileliklerde geç hissediliyormuş doktorum öyle demişti ben de 23 hastalıkken hissettim kendini strese sokma boşuna bu sebepten sonra bol bol hissediyorsun zaten😌
Minosmi Seymaemre Kbrarsln hissetmeye başladım mı bebeğin hareketini benim 17+2 karnımda çok farklı bişey hissediyorum insanın midesi bulanır gibi oluyor ya öyle bişey ama bulantı değil
drytcvkarsln 16+5 haftalıgım suan 3 gundur bişi dolsıyor yada kelebek kanat çırpması gibi değişik şeyler oluyor özellikle ağzıma yemek koydugumda swnınde yakındır bence cnm