Dilaradefe28 Zhdnl ama diger testlerin hic birinde yok onlarda cok bekledi bugun attim hatta test gecikirsem yapicam bida ona goeere de kan vericem insalah
Sevgi2023 Dilaradefe28 bendr rusyada yasiyorum Wildberries dir bi uygulama var ordan etdim şimdi ama resimdekini eczaneden sipariş etmişdim
nesli3452 Dilaradefe28 bu küçükler biraz da silik çıkıyor diğerlerinden alıp yap bide var ama çizgi hamilesin bence
Dilaradefe28 nesli3452 simdi ustune bidaha idrar damlattm kurumaysa kaybolur diye ayni cizgi hatta biraz saha belli oldu sanki🤭
Ecemp1610 Dilaradefe28 üstüne sonradan idrar damlattıkça çizgi çıkıyor maalesef bunu hiç ciddiye almayın yeniden erken testlerden yapın bence
Oznurkk Dilaradefe28 bana kuruma çizgisi gibi geldi. İlk çizgi çok koyu ve testin rengi de dönmüş. İnşallah ben yanılıyordur
Ecemp1610 Sevgi2023 siz hamilesiniz bu teste göre hem test kaset değil hemde gayet belirgin yani benimde böyleydi
Gulmasal Gebeliğin erken haftalarinda kaset teste cikamaya biliyor erken test yapin varsa kesin cikiyor
Dilaradefe28 Gulmasal yok canm kaset testte siparis verdim gelmedi yarin gelir yarin ilk gecikmem olcak bakalm