Nursonmez Kızlar doğum çizgisi kaç haftadan sonra belli oluyor herkeste de çıkıyor mu bu iz yoksa kişiden kişiye göre değişiyor mu?
Busy Nursonmez ilk gebeliğimde 12. Haftada çıkmıştı göbeğimde . Şimdi 18 haftalık hamileyim tekrar bu sefer çıkmadı çizgi 🤷🏼♀️ hamilelikten hamileliğe bile değişiyor bence
mervemurat16 Nursonmez kişiden kişiye değişiyor hiç çıkmayanlar oluyor benim 6.cı haftada falan alt çizgim çıktı 18.ci haftadan sonra üst çizgimde hafif belirdi ama ikiside aşırı koyu değil açık kahve rengi
Cgllay Nursonmez 35+2 yim erkek bebek beklıyorum bende o dediginiz gebelık cizigisi henüz olusması ne zmaan olusuyor yada herkeste olusuyor mu ?
Nursonmez Busy galiba öyle çünkü 38 haftalığım hiç iz bile yok çatlak bile belirtiler de yok nstde sancı da çıkmadı ne zaman gelecek aşırı merak ediyorum😅😅
busraakurt52 İki hamileliğimdede çizgi falan bişey çıkmadı ilkte çatladığım için bunda oda olmadı son 15 gün bakalım dahada olmaz bence
Nursonmez mervemurat16 evet bazılarının çok koyu bi şekilde çıkıyor merak ettim bende olmaması normal mi diye normalmiş😅
busraakurt52 Dnmzzeda ilk kızımda son haftalarda olmuştu 35 den sonra çok kaşınmaya başlamıştım kaşınan her yerim çatlamıştı🙈
Nursonmez Cgllay herkeste oluşmuyormuş kişiden kişiye göre değişiyormuş ben de 38im erkek bebek bekliyorum bende de bi iz yok😅
angel4545 Nursonmez ilkinde de geç oluşmuştu ama suanki gebeligimde 32. Haftadayim 1-2 haftadır oluşmaya başladı cinsiyette farklı ama ikisinde aşağıdan yukarıya doğru oluşmaya basladi
angel4545 Nursonmez evet sanırım internette hep.cinsiyet belirleme vs de geçiyordu ama sanırım belli etmiyo onda da