Yldzzyldzz Merhaba güzel annişler. doktoruma sorcaktım ama unuttum bi sonraki kontrolüme de daha var size sormak istedim. 8+5 hamişim uyurken sola yatın giibi şeyler okudum ama bu haftalarda da geçerli mi ki bu 🤔 hafif kanamam var kahverengi lekelenme şeklinde ve progestan kullanıyorm işe gitmiyorum nerdeyse sürekli yatıyorum o yüzden merak ettm acaba uyku pozisyonu farkeder mi sağa sola ya da sırt üstü hangisi bebek için daha iyidir ki 🤔
Cmre35 Yldzzyldzz ilerleyen haftalarda cnm bebeğin daha rahat beslenmesi için sola yatın fiyolar şimdi istedğin gibi yat
Newmomy Yldzzyldzz Sen nasıl rahat ediyosan öyle yatabilirsn . Hep sol diyolar ama ben suan en rahatsız oldgm pozisyon sola yatmak sagda daha rahat ediyorm
Yagmurerol Yldzzyldzz sen suanda istedigin gibi yat ben 12. Haftamda bile yuzustu yatiyordum, simdi 20+2 yim yuzustu istesemde yatamiyorum🙂
Denizmer Yldzzyldzz sanırım ilk hamileliğiniz. Daha ilk haftalarda ben de bir sürü şey okuyup sonra gidip doktora soruyordum. Sola yatma durumunu bebek büyüdüğünde yani 28. Haftadan sonra söylüyor doktorlar. İlk haftalarda istediğin gibi yatabilirsin.
Glsrndoruk @Yldzzyldzz öncelikle geçmiş olsun canım evet sola yatmak gerekiyor bebeğe oksijen ve kan akışı olsun dıye bende sanırım psikolojik olarak çok erken sola yatmaya başladım normalde 3 aydan sonra önemli dıyorlar
Yldzzyldzz Glsrndoruk teşekkürler canm evet annelik koruma duygusu heralde daha 8 haftalıkken bile kendini gösteriyo heralde 🤣 ben de şimdiden sola yatmaya çalışıyorum ama sanırım farketmiyo burdaki yormlara göre
Ytugcek Ben sormustum doktoruma, yan yatmaya çalış, sag sol fark etmez,rahat edersen yüz üstü de olur ama sırtüstü yatacaksan 45 derece veya üstü bi eğim vermen gerekir yoksa bebek senin arterine başı yapar tansiyonunu düşürür dedi.
Tomurcuk18 20 haftadan sonra özellikle dikkat etmek gerekiyormuş. Bende 17 haftalığım Salı günü sordum doktorum istediğin gibi yat hatta yüzüstü bile yatabilirsin zaten ilerde rahat edemiceksin dedi😊
Elele Yldzzyldzz evet şuan çok farketmiyor bana da 28 haftadan sonra sola yatacaksın demişti doktora sorduğumda
Yldzzyldzz Elele teşekkür ederm cnm burdaki herkes öyle dedğine göre ben de içim rahat bi şeklde sağa sola yatabilirim sanırım 😊
Elele Yldzzyldzz aynen canım ben o zamanlar yüz üstü Bile yatıyodum arada. Zaten dediklerine göre ilerde istesen de yatamazmışsın. Ben de 31 hafta oldum şimdi sola yatmaktan sol tarafım çürüdü o yüzden o zamanların tadını çıkar😊
Denizmer Yldzzyldzz Çok iyi anlıyorum seni 😊 Ben de öyleydim. İlk olunca her şeyi sormak istiyor insan. Şu an 40. Haftadayız. sağlıkla kucağına alırsın inşallah.