Gmz98 Kızlar 31+4 teyim aşırı derecede ishal var doktor randevuma 2 gün var kramp şeklinde agri sancı var muz,havuç elma patates püre fayda etmedi başına gelen varmı lütfen yardım😭😭
Ebru-29 Gmz98 yoğurda kuru çay katıp yemek hemen kesiyor ama bence ishal kesilmemeli bir nevi bağırsaklar enfeksiyondan ariniyor. Çok çok su için bir de serum taktırın. Haftanız da ilerde kiminde ishal doğum habercisi olabiliyormus
Mmeleklr2 Gmz98 eger geçmezse git derim arkadaşm su kaybı yaşadı yatış verilmişti son haftalarındaydı takilte ol canm
Gmz98 Ceku00 kronikleşince bebeğe zararı olabilir su kaybından dolayı diyo netten okudum o sebepten korkuyorum doktorun önerisi neydi acaba sana
Gmz98 Ebru-29 32 hafta çok erken değil mi doğum için çok hazırlıksızim umarım değildir 😪 kronikleşir de uzun sürerse yoğurt önerisini yaparım öyleyse
Ebru-29 Gmz98 sıcak havlu koy canım o zaman salgindan kaptın heralde. Bir de şerbet iç benim de karnıma kramplar giriyordu içtim rahatladım geçtiğimiz haftalarda
gamzee07 @Gmz98 leplebi le cola işe yarıyor cnm inş sizde yarar denemekte fayda var bn iki öyle oldum denemediğim kaldı bunlar kesti Kuru çay falan da duydum bi kaşık