hilaleee Semagzll canım varmı bı ağrın filan benim çok beyaz akıntım var ve aynı enfeksiyon olmuşum gibi ağrım var 🥺🥺🥺🥺
Semagzll hilaleee bende hala lekelenme devam ediyor canım birde aşırı bel ağrım var az ayakta kalsam kopacak gibi ağrıyor dizlerimin bağı çözülüyor
hilaleee Semagzll canım benim akıntım yok artık. Ama asilama olduğumdan beri adet gibi karnım ağrıyor, cok sık belim ve sırtım ağrıdı. Onun haricinde inanılmaz çise cikiyorum ama bunun bununla ilgilisi varmı bilmiyorum canım usutmuste olabilirim
Semagzll hilaleee benimde sancı var sadece birde çok oturunca bel ağrısı oluyor canım tutmadı sanırım benimki
hilaleee Semagzll basınız sağolsun canım yakininizmiydi Ben bowling oynadım gidip okadar soylim sana hiç dikkat etmedim ama sürekli o var gibi dvranamam ben ya zaten tutarsa tutar zaten diye düşünüyorum
hilaleee Semagzll anladım canım 🥺 Canım benim çok adet gibi karnım ağrıyor ya sanki adet olucam çokta göğüslerim acıyo şişti
hilaleee Semagzll test hiç yapmam sanırım canım ben ya direk kan veririm adet olmazsam defalarca yıkıldım test görüp iyice yıkılmiyim