Oznurkk Sahdormommy benim de kızım 38+1 de doğdu. Şeker felan değil ama sancım vardı sezaryen oldum acil şekilde. Dert etmeyin tam zamanları 🌸
Ervamsd Sahdormommy merhaba benimde şekerim mevcut 24. Haftada çıktı sizizn şekeriniz kaç seviyelerinde seyrediyo
SenanurMasal Sahdormommy bendede gebelik şekeri vardı 38+1 de yatırdım sancı çektim açılma olmayınca 38+2 de sezaryen oldum
Zumzumm Bebek şekerden etkilenmiş mi? Benm de var şekerim,40 ta alcak doktor eger doguramazsam bi haftay kadar şimdi 39um. Şekeri olanları 41 e bekletmiyorum 40 son dedi
Ssgunes Benim şekerim bardı. 39 u görmeden alacağız demişti . 38.haftada doğdu bebişim normal doğum. Birkaç gün doğum başlatıcı hareketler yapmıştım. Yutuptan açmıştım
Ssgunes Sahdormommy çocuğun kanala inmesi ile ilgili çok video var. Doktoruma danışıp adaçayı içmeye başlamıştım. Ve hurma yiyordum şekerini alarak
Ssgunes Sahdormommy youtube ye simge duman yazın kendisi plates yapıyor orada kanala yönlendirme videosu falan var
Sermec27 Sahdormommy hayır benim ilk bebeğinde sezaryendi o yüzden doktorum gün verdi o şekilde oldu planlı bir şekilde
Ssgunes Sahdormommy sancım yoktu. Suyum gelmişti ardından hemen suni sancı bağladılar. Yarım saat arayla açılmalar oldu sancı başlado. Normal doğum düşünüyorsanız kesinlikle epidural alın. En azından sancıyı yarıya indiriyor
Ssgunes Zumzumm iğnesini mi ? iğne kullanmıyordum her gün üç kere şekerimi kontrol ediyordum yediklerime içtiklerime dikkat ediyordum. Sınır çıkmıştı.
Sahdormommy Ervamsd merhabalar diyete uyarsam sıkıntı olmuyor uymayınca açlık biraz yükseliyor oda en fazla 120 oluyor toklukta güzel seyrediyor