Canankara1992 Kızlar 13 Kasım planlı sezeryan doktor birgün önce kes dedi ama önceden acil birşey olursa nolcak igneyi vurulmuş olsam bi sıkıntı yaparmı
arirangg Canankara1992 Benimki acil sezaryen oldu. Akşam 9 gibi iğnemi yaptım. Ertesi gün 16’da doğum yaptım
Zehraargan Canankara1992 Benim de 9 Kasımda sezaryenim var. 38+2 olmuş olacağım. Doktorum oksaparı 37. haftada bıraktırdı
Canankara1992 @arirangg bi sıkıntı oldumu doktor acil durum olursa genel anesteziye çevircez dedi yoksa epidural yapcaz dedi
arirangg Canankara1992 Doktorum hiçbir sıkıntı olmaz bunlar çok az dozlar dedi. Öyle de oldu yani bir sıkıntı yaşamadım. Epidural oldum. Günde 1 tane 4000’lik kullanıyordum
nurarslan01 Zehraargan benimde 11 kasımda doktor son iğneyi 8 kasımda yapmamı söyledi . İçim tedirgin başlarda her gün mutlaka vurulması gereken bir ilacı iki gün hiç vurmadan ilerlemek korkutuyor sonlara doğru pıhtı ihtimali mi azalıyor anlamıyorum
Zehraargan nurarslan01 Doktorunuz en iyisini bilir sizin içiniz rahat olsun. Ben 9 gün öncesinde bırakmış oldum içim rahat doktoruma çok güveniyorum çünkü
surfermom nurarslan01 merhaba acaba bir sorun yaşadınız mı? Ben de doğumdan 3-4 gün önce kesiyorum, aynı sizin gibi tedirginim 😞
nurarslan01 Zehraargan tabiki de bildikleri vardır aslında doktoruma bende güveniyorum da yine de böyle bazen içim daralıyor 🙈 çok teşekkür ediyorum güzel motivasyonunuz için