2erkek1kiz Ben şimdi bu hafta gidicem şuanda 29+1 im cuma günü 29+5 olucam ama bu 3. Gebeliğim bebeğim diğerleri gibi kılo alımı yok yani sizler nasılsınız yada ilerleyen son haftalarda daha mi çok kılo alıyor bebekler ?
Zehrabal1 2erkek1kiz 30. Haftada 1500-1600 civarı biseydi . Ama benim bebeğimin başı iri boyu da uzunmuş onlar da etkiliyor dedi doktor
2erkek1kiz Blueberry0 maşallah ya bende cuma günü ögrenicem ama bu kadar değil gibi çünkü ben hiç gram kilo almadım karnımda aynı gibi sanırım 30 dan sonra almaya başlıcaz :)
Falancahanim Blueberry0 Maşallah ne yiyip ne içiyorsunuz gelişimi baya iyi :)) ben gittiğimde 30+6 da 1545 gram gayet iyi dedi acaba bu haftalarda haftalık kaç gram alıyorlar ki ?
2erkek1kiz Blueberry0 Olabilir zaten bebekler önden gittiğinde daha iri doğuyor benim ogluşlar öyleydi ama kızım bir tık daha zayıf gıdıyor ama ben daha hiç kilo alamadım acaba ondan mi dıye sorguluyorum kendımı az kaldı cuma günü sabah ögrenicem boyunu kılosunu 🥹
2erkek1kiz Belginylmz 2 haftada o nasıl bir kilo akış maşallah benimde muhtemelen sizin kılolardadır diye tahmin ediyorum 💕
AymTii Haftada 1900gr. Tosuncuk diyor doktor 😂 ortalama 1600 sanırım 29. Haftada. O biraz da bebeğinin gelişimine bağlı. Bizimki atnı zamanda 47cmdi 29. Haftada ki bu bayağı uzun bir boy bu haftaya göre. Toraman benimki yani pek baz alma benimkini 😂
Blueberry0 Falancahanim bu haftalardan sonra hızlı kg alıyolar. Extra bişey yapmıyorum açıkçası normal besleniyorum 🥲 Her gün 1 muz ve ceviz yiyorum mutlaka . haftada 1 et veya balık tüketiyorum. bolca da meyve