sevdenurnur Kızlar 10 gündür grip öksürükle savaşıyorum burda yazan herşeyı yaptım ama öksürük o kdr çok ki bugun artık doktora gittim bana antibiyotik yazdı bilseydım ta basında bu kdr acı cekmezdim kullanıp kullanmamakta çok kararsızım kullanıp öksürüğü kesilen bi zarar görmeyen var mı
Nurycr sevdenurnur 12 haftalık iken hastalanmıştım. Bronşit olmuşum. Röntgen çekmek zorunda kaldılar. Röntgen sonrası augmentin yazmışlardı. Kullandıktan sonra iyileştim. 1 ay sürünmsm boş yere 🥲
Cucu_01 sevdenurnur ben kullanıyorum 10 gündür maalesef diş için hemde fena şekilde gribim ama halen iyileşemedim🥺🥺
MelteM2cck sevdenurnur tabiki zarar görmezsin. Doktorun veriyorsa burda yazilanlardan bin kat güvenlidir. Ben astım hastasıyım. 23 haftadayım ve o kadar çok antibiyotik kullandım ki. Ve kortizonlu havalar alıyorum. Ve bunlar hamilelere verilen ilaclar. İçini ferah tut. Sen iyiysen bebeğine iyi. Sonuçta bebeğin oksijensiz kalabilir öksürük krizi geldikçe. Doktorum hep uyarır beni. Burnun tikanmicak ve öksürük olmicak. Bebeğin oksijensiz kalır der. Evde hava makinam yokken acile gidip hava veriyorlardi bana
Aselkus sevdenurnur bnde griptim agumentin kullandim sukur hic bir skinti olmadi birde sut isit icine bal koy hemen kesiyor öksürüğü
sevdenurnur Nurycr Nurycr bende 10 gündür bosuna sürünüyorum kullanmaya başlayacağım mecburen öksürük daha kötü gibi için dışıma cıkıyor :(
Nurycr sevdenurnur Bana acilde yazmışlardı. Sonra kadın doğum doktoruna sordum.Kullanabilirsin demişti. Zaten hamilelere ona göre veriyorlar. Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin 🤲
Feyzabeyoglu Augmentin, ceftinex, aksef bu antibiyotikleri kullandım yakın zamanda. İdrar yolu enfeksiyonu için tek kullanımlık antibiyotikler de var iki tane🤦🏼♀️ Sonlara yaklaştikca cok sık hasta oluyorum🥲
Deletedmom_92 MelteM2cck antibiyotik olarak ne kullandınız bende astım hastasıyım banada verdi doktor
Mavilik sevdenurnur amoklavin kullandım dişim apse yaptığı için çok şükür birşey olmadı yanlız 5 gün kullandım 5 günü geçme dedi. tabi öksürük hastalıktada kullanılıyormuş o ilaç fakat agumentini önermedi doktorum
gmz10 sevdenurnur ben kulak iltihabı için kullanmak zorunda kaldım. Augmentin yazmıştı doktor onu bulamayınca amoklavin kullandım. Görünür bir yan etki yapmadı, doktoruma da sordum kullanabilirsin dedi.