Zeynep1121 Helooo mart anneleriim napiyorsunuz nasıl gidiyor muhabbet edelim biraz haraketler hissediliyor mu 😍😊😊🥰
Cucu_01 Zeynep1121 22+3 haftalık bazen çok hareketli bazen nadir 💙 ama 4 gündür gribim hareketler iyice azaldı gibi fena gribim halde 🥺
Yello Zeynep1121 merhaba ben 17+5 oldum oğluşum olacak ınsallah ama şuan hareketlerını daha ayırt edemiyorum😄
DENIZ_55 Zeynep1121 bizde 21+6 haftaligiz arada hareket ediyor idare eder yata yata büyüyoruz bebeğim yavrumla
Zeynep1121 Cucu_01 çok geçmiş olsun nane limon bide ıhlamur çok iyi geliyor doktorum onu önermişti 😊🫶
Gloria06 Ben de 20+1 deyim henüz bir hareket hissetmedim. Bir kaç kere damar atıyor gibi şeyler oldu ama o hareket mi demek bilmediğim için henüz hareket yok diyorum.
Esraabbaa 23+1 olduk bugün. Hareketi 20+larda hissrtmeye başladım iki haftadır aşırı aşırı hareketli ve net. Resmen eşim bazen karşı koltuktan görüyor ve video falan çekiyorum 😍
Melek__55 21 haftadan selamlar iyi gidyor ara sıra bacak krampları oluyor hareketleri gece yarısı çok oluyor bazen yukarda bazen kasıklarda oluyor 😅😘🩵