Feyzabeyoglu leylaAraf regenesis max omega3 takviyesi bayağı istah aciyor. Gebeligin başlarında kullaniyordum aşırı istah açtı fazla kilo alacam diye değiştirdim takviyeyi. Su an Elenatal2 kullanıyorum Bu benim ikinci gebeliğim bu arada. İlk dogumdan 5 kilo fazlamla hamile kaldım
leylaAraf @“Deli_hatun_7”#p30151153a Deli_hatun_7 açıkcası bende kilo alma kaygısı var ondan da iştahım kesiliyor bence cünki ilk gebeliğimden sonra kilo veremedim ve çok kilom var 😢
Deli_hatun_7 leylaAraf aşkım suan hiçbirsey bebişin sağlığından önemli değil ☺️ ben 54 ile hamile kaldım suan 53 düşmüşüm açıkçası 70 ilede doğuma girerim yeterki bebegım sağlıklı olsun yeter ben kiloya takıntılıyım doğumdan sonra vereceğime eminim 😂 yani çokta değil 60 olsam yeter bana ama diyorumya 80 de olabılır suan bunu düşünemem herseyi yiyorum bebegım gıda alsın diye alamazsa bana dıyecekler ki kilo almamak için yemedın bebek bu yüzden gıda almadı derler bu yüzden faydalı şeylerden yemeye özen gösteriyorum ❤️
leylaAraf Deli_hatun_7 canm ben ilk bebeğimde böyleyim ama şuan bile 84kiloyun bende veririm derdim ama veremedim git gide aldım maalesef 😅bende kilo yapmışsak ama çocuk da yapacak şeyler tüketmeliyim
_Yeliz_ leylaAraf ben de aynı şeyleri yaşadım ilk doğumumda. Doktorun tavsiyesiyle bol bol kemik suyu çorba içtim son ayım böyle geçmişti. Her gün mutlaka içiyordum. Faydasını gördük.
gaye1807 Melikeibrahim sade kefirin içine bi tane atın rondoda bızt yapın birebirini dengeliyor kabız olmuyorsunuz 🤗
busraakurt52 leylaAraf bence kimse bilmiyor sizede söyleyeyim nesguik tozu alın süte karıştırın sabah akşam için kontrole gittiğiinizde farkı görün🌸
leylaAraf busraakurt52 yaaa peki onun top top olanlarını yesek olur mu oğlum var hep ondan her işe yararsa bende yiyeyim 😅
hulya_6363 leylaAraf yani canm 25.haftada henüz kilodan bahsetmek için biraz erken .sen elinden geldiğince sağlıklı ve dengeli günde 3 öğün yemeğini ye sabah kahvaltısı sonrası güzelce meyve ye ceviz ye muz kaşar tahin pekmez omega3 falan bunları ye güzel kilo alır bebeğin
acarsmom leylaAraf her gece muzlu süt iç uyumadan çok işe yeriyor kefir iç kendin için kemiklerin için 🌸
_06ogretmenanne Kefir, muz, ceviz, kaşar peyniri. Anneden çok bebeğe kilo yapan ve yarayan besinler. Her gün mutlaka yumurta/yoğurt tüketin
busraakurt52 leylaAraf o bence pek yapmıyor ilk 3 ay kusmaktan onu yemiştim bebek normal haftasındaydı ama toz hali kiloyu gercek anlamda bebeğe aldırıyor
Deli_hatun_7 leylaAraf ahahahahaga😂😂😂 hayırlısı olsun yavrum ama bebeğe yarayan şeyler ye o zaman sen çok almazsın