Emine1eenn Kizlar hamilelikten dolayi biseyler yiyip ictikten sonra agzimda degisik bi tat oluyo mide bulandiriyor sizdede oluyomu? Gecmesi icin naneli seker falan atiyorum agzima ama fayda etmiyo sizler nasil baş cikiyosunuz bu durumlaa
Merve1414 Emine1eenn benimde öyle onceki hamileliklerimde öyle bişi olmuyordu ama bu seferki o acı tat değişik midemi bulandiriyo uykudan uyandiriyo değişik ağız kokusu bile oluyor ağzım kokmasin diye dişlerimi fircalayop ağız çalkalama suyuylada temizliyorum ama nafile fayda etmiyor doktora sorucaktim bugün sormayida unuttum 3 hafta sonra sorarım artik
Newmommyy Emine1eenn sonunda benimle aynı kaderi yaşayan birisi😅 yemek yiyorum hiç bir şey yok yedikten 5 dk sonra sanki o güzel yemeği yememişim gibi garip bir tat. Ve o durdukça da midem bulanıyor sürekli ağzıma bir şey atasım geliyor. Bu gidişle 20 kilo alacağım 😂
Mervegunesakbas Ben 16 hafta yaşadım hala ara ara yaşıyorum özellikle meyve yediğimde hiç ilaç kullanmadım yavaş yavaş geçiyor gibi 22 hafta olduk😍