bskts26 Kızlar kaşıntıdan duramıyorum ve vajinamın içi resmen soyuluyor klitoris kısmı kıpkırmızı olmuş doktoruma perşembe randevum var ona kadar hafifletici bişeyler önerir misiniz?
KuzeyinAnnesi10 bskts26 mantar olmuşsun travazol kullan canım yıka güzelce krem sür hemen iyi gelir yarım saate etkisini gösteriyor
nih bskts26 aynısını yaşadım doktor travazol krem verdi, vajinanın içine sürüyorsun çok rahatlatıyor. zalain ovül diye de tek kullanımlık fitil verdi, vajinadan alınıyor. O ikisiyle iki günde geçti. Mantar gibi beyazlık yok bende de ama antibiyotik kullanmıştım ve sonrasında başlamıştı. Yoksa kaşımaktan kendimi yırtıyordum
12345ipek bskts26 Allah düşmanıma vermesin çok zor ben resmen ağlıyordum krem yazdı geçmedi fitil yazdı anca geçti yeni iyileştim 32 haftalığım
Songulduzova bskts26 doktora görünmeden bişey yapma perşembeye kadar sıcak suyla temizle devamlı o rahatlatır perşembe günü doktorun en iyi ilaçları uzar canım
KuzeyinAnnesi10 bskts26 enfeksiyon çeşididir eğer geçmezse enfeksiyon bebeğe geçer tabi canım antibiyotik kullanman lazım tahlil vermen lazım
bskts26 nih evet aynısı bende var antibiyotik kullanıyorum enfeksiyon için ve sonrasında başladı doktora gideceğim mutlaka teşekkür ederim
nih bskts26 perşembeye daha çok var, o zamana kadar mesaj atabiliyorsanız doktora atın, yoksa da suyun içine biraz sirke koyup sirkeyi açın, her wc gittiğinizde onunla silin, sonra kurulayın. En azından biraz kaşıntınızı alır
nih 12345ipek ben bir bardak suya çok az sirke damlatmıştım yani sirke tek başına çok kötü tabi ama bol suyla kullanınca iyi geldi