neanladinyurdagull Arseee İlk gebeliğimde uni baby kullandım memnunda kaldım.Şuandada kullanacağım stokladım doğumuma az kaldı
Gamzeli63 Arseee e bebek ten aldım kendi markasını (baby me). Henüz kullanmadım bakalım insaallah bebeğime alerji yapmaz
Parlakk Arseee ilk oğlumda Sebamed almıştım bu kez e bebeğin kendi markasini tercih ettim fiyat olarak uygundu ve organik olduğu için seçtim
ebrulina Arseee daha doğumuma bir ay var o yüzden kullanamadım henüz ama incia markasını tercih ettim kötü hiç bir yorum okumadım
12345ipek Arseee ben mustelanın setini aldım az kaldı doğuma kardeşlerim almıştı çok memnunlardı bioderma da güzel
minimix Arseee ecowell. Şu an acayip indirimde internette. Tertemiz içerikli kokusu acayip güzel e bebekte de satılıyor kokusuna bakabilirsiniz
karaguzelirem_ Mustela nın setini aldım indirimde görünce bi şampuan daha stokladım şuanlık Musteladan devam , fiyatlar artarsa belki başka markaya şans verebilirim
asell13 Arseee oğlum 6 yaşında hala musteladan şaşmıyorum nemlendirici özellikle 11 haftalığım şuan bu bebişede musteladan devam
OziC Arseee ilk kızımda ecowell kullandım aşırı memnunum ikinci kızım olacak onda da ecowell kullanacağım indirim de stokluyorum