selimsarea yuvarlak içine aldığım yer kız genitali gibi ama doktor pipi gösterdi göbek kordonu olabilir mi biraz fazla büyük geldi pipi mi emin olamadık 16 haftalık olduk hala emin değiliz
Esra_4774 selimsarea o gösterdiğiniz yuvarlak testis kızlarda genelde üç çizgi olur 16 haftada yanılma olmaz canım
mervemurat16 selimsarea kızlarda çizgi oluyor ve boşluk oluyor ayrıca kordona benzemiyor sizinki oğlunuz ben burdayım demiş 🤭
Agmete23 Esra_4774 bana da 15+5 de haftan küçük 20 de daha net olur demişti ultrasondan önce sonra cinsiyeti öğrendik haftan küçük filan deyince acaba mı kaldı bende de 😊
Agmete23 Esra_4774 kız dediler canım 15+5 de 28 Kasım da detaylı var inşallah orda da sağlıklı olduğunu öğreniriz
selimsarea 2cat1baby anladım canım 2 oğlum var ve bir çok erkek yeğenim ilk defa böyle bi görüntü gördük biz hayırlısı olsun inşallah
Busenazzzzzz selimsarea ayy ben erkeğe benzettim. Aynı pozisyonda benim kızım da durmuştu. Onda bacak arası boştu. Sizin bebiş ben erkeğim diye bağlıyor 😂🤭🤭🧿
Papatyam27 selimsarea benimde öyle erkek bebeğim pipisi anne karnında büyük duruyor ben 20 haftalığım direk bebeğiniz erkek belli oluyor zaten