Minikkelebekannesi Kızlar hem idrar hem kanda enfeksiyonum var ama idrar enfeksiyonum çok yüksek. 3 gündür gözlerimi açamıyorum tum bedenim ağrıyor ateş terleme üşüme titreme oluyor. Özellikle kemiklerim çok ağrıyor acaba enfeksiyondan kaynaklı mı?
Ke-Le-BeK Minikkelebekannesi Büyük ihtimalle enfeksiyondandır yani aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü hamileyken idrar yolu enfeksiyonum çok yüksekti hatta bir gece sabaha kadar 3kez acile gidip geldik gidiyorum serum veriyorlar iyi oluyorum eve geliyorum yine ateşleniyorum en son üçüncü serumdan sonra iyileşmiştim sonra doktorum beni dahiliyeye yönlendirdi sağ böbreğimde çok enfeksiyon vardı ya seni yatırıcaz tedavi göreceksin ya da her gün iğne vurulucaksın dedi ben de iğne vuruldum 10gün boyunca o iğnelerden sonra Doğuma kadar hiçbir şeyim kalmadı geçti çok şükür. Doğumum da normal oldu herhalde vücut tamamen temizlendi kaç senedir enfeksiyonum falan yok çok şükür 🙏
Ke-Le-BeK Minikkelebekannesi özellikle kandaki enfeksiyon çok tehlikeli diyorlar benim yeğenimin de kanında vardı çocuk ölecek gibiydi Allah korusun hastane hastane gezdi ablamlar bir süre hastanede yattı evde de antibiyotikle devam etti iyileşti çok şükür. Siz doktora gitmediniz mi hiç?
Minikkelebekannesi Ke-Le-BeK benimde öyle iki üç günde bir acile gidiyorum ilk başladığı gün gittim o gün sabaha kadar kaç serum aldım ama burda niye yatirmiyorlar bilmiyorum
Ankara-58 Ke-Le-BeK kandaki enfeksiyon 14 çıkmış bugün doktor sonuç gösterdim gebelikte yükselir dedi ilac fekan vermedi
Minikkelebekannesi Ke-Le-BeK idrardaki çok yüksek ama kandaki 14 çıkmış hiçbir şekilde yatış vs yapmıyorlar
Ke-Le-BeK Minikkelebekannesi Ankara-58 Değerlerden anlamıyorum kaç olması gerek onu bilmiyorum ama dahiliyeye gözükün bir çok yüksekse mutlaka bir şey yapılır ben de hamileydim iğne verdi vuruldum iyileştim demek ki gebelikte de kullanılabilen ilaç iğne var yani olmazsa siz kendiniz sorun yani sürekli ağrı çekiyorum bir yakınım da aynı sorunları yaşamış hamileyken dahiliye doktoru iğne vermiş falan diye sorun yani sürekli ağrı çekilir mi zaten gebelik normalken bile zor bir süreç bir de böyle hastalıklar şikayetler olunca çile haline geliyor devlette çözüm bulamazsanız bilmiyorum imkanınız var mı ama özele gidin bu şekilde yüksek enfeksiyon bebeğe de zarar verebilir belki bir an önce iyileşmeye bakın
Minikkelebekannesi Ankara-58 vermiyorlar canım bak benim 460 yani ona rağmen yok yani vermiyorlar sadece parol
Ke-Le-BeK Ankara-58 Şuan bir sorunum yok çok şükür iğneler ve doğumdan sonra iltihabım geçti tamamen. Tabi bu hijyen ve temizlikle de alakalı özellikle gebelikte iç çamaşırı ütüleyip giymek sık sık değiştirmek gerekiyor bol su tüketmek vs. Benim yaşadığım neredeyse 5sene önceydi ocakta oğlum 5yaşında oluyor çok zaman geçtiği için hatırlamıyorum ne iğnesiydi 🙂