Bkttt Güzel hamişler anneler bir kızım var adı ceylin Nur ikinci bebiş de kız olacak ama hala isim bulamadım ya eşim söylüyor ben beğenmiyorum hiç bir isim de karar kılamıyorum biraz yardımcı olsanız
Deletedmom58 Eğer Ceylin ismiyle uyumlu olsun istiyorsanız. Ecrin olabilir, anlamı allah'ın hediyesi demek diye hatırlıyorum.
Berfin2626 Deletedmom58 ecrin anlamı ücret rüşvet olarak geçiyor Arapçada canım yanlış bilinen anlamlar arasında normalde Allah’ın hediyesi olarak yazıyor ama yalanmış araştırdım ben baya kızma ecrin hira koyacaktım ama ecrin anlamını araştırınca hemen hira Nur koydum
Bkttt Elvin Liva Elisa Asel bu tür isimleri eşim beğenmiyor Azra düşündüm ona tamam dedi ama yanına isim arıyorum şimdi
Findikannesi Bkttt ben eşime isim begendirene kadar canım çıktı vallahi en son bunu kendi istedi benimde icimde kalmıştı çok oda beğenince çok mutlu oldum. Allah yardımcın olsun inşallah içinize sinen biseye karar verirsiniz 😊
Rengarenkdusler Canım illa uyum olsun demezsen Zeynep derim ben :) hem Kuranda geciyor hemde hos bir isim bilmiyorum yani en azindan benim hoşuma gidiyor :) yeni isimlerden olsun dersende mila liya lina gibi isimler bu ara baya popiler :)