miniklerinannesii00 Hazırlık yapmaya başladım . Bebeklerim küvezde kalma ihtimali yüksek o yüzden sütlerimi saklayacağım . Süt pompası alacağım ama elektrikli mi yoksa manuel mi kararsız kaldım. Lansioh almayı düşünüyorum. Kullanan memnun olan var mı?
miniklerinannesii00 miniklerinannesii00 philips aventin de elektrikli süt pompası var onuda kullanan var mı??
Mehparesultan333 miniklerinannesii00 lansinofda güzel kiwide çalışan bi anne olarak ikisini de kullandım ama elektrikli tercih et Manuel zor olir
ardengunes miniklerinannesii00 şuan süt sagiyorum 😆 bi göğsümde elektrikli diğerinde we baby nin Manuel var Manuel olanı küçük ama üç buçuk valla çok işime yarıyor
Minigiim-vebenn52 Ben kiwi alacağım elektrikli biraz daha uygun ama bilemedim ikisini hiç araştırmadım
miniklerinannesii00 Aleykck mochi için sütü çok olanlara göre bir süt pompası diyorlar . O yüzden vazgeçtim
busraakurt52 Lansioh kullanıyorum ben çok memnunum kesinlikle elektirikli almanızı tavsiye ederim makinemi evde unuttuğm için yol üzerinden e bebekten kendi markasının el. Makinesini aldık o kadar çok acıtıyordu ki marka cok önemli dikkat edin🌸
miniklerinannesii00 busraakurt52 elektrikliyi düşünüyorum çünkü bebişlerim üçüz çok kullanacakmışım gibi geliyor. Lansioh markasını daha çok öneriyorlar
ardengunes miniklerinannesii00 aslinda şöyle önemli olan saatinde ve düzenli sağım yapmak 2 saatte bir gece gündüz demeden sagiyorum komple oğlumda da sanmıştım 7.5 ay o zaman bu kadar tecrübeli değildim tabki mastit oldum sürekli şuan kızım 20 günlük buzlukta 2 kiloya yakın sütüm var düzenli sagmak önemli
elifsen Elektrikli kesinlikle. A101 in siyasinden kiwinin elektrikli pompası var çok çok uygun hem de
miniklerinannesii00 Teşekkür ederim cevabınız için. Benimde öyle buzluğa atmam lazım. Mama dan çok anne sütü vermek istiyorum bebeklerime