Merhaba kızlar anca fırsat bulup yazabildim biz 1 ay 9 günlük olduk bile 😢❤️
27 Eylül kontrolümüz vardı bir önceki kontrolümuzde 5 ekime almıştık doğum tarihini her neyse nst ye girdim kasılmalarım falan normal birşey yok yukarı doktorun yanına çıktık ultrosanla baktı suyum azalmış gebelik şekeri de olduğu için bebiş yarın alıcaz dedi bir heyecan bir korku ben kendmi 5 ine hazırlamışım sevinçle herkesi aradık yarın doğumum var diye eve gittik herşeyini hazırladık sabah 8.30 da hastanede olun dediler sabaha kadar uyku girmedi gözüme korkudan sondadan korkuyorum yarım sezeryan olcaktim acaba iğne acitcakmi gece 2 den sonra hiç brisey yiyip içme demisti beni saat 12 gibi aldılar götürüyorlar soğuk terler akmaya başladı girdim içerisi çok kalabalık sahada panik oldum oturttular beni sedyeye omuzlarımdan aşağı bastirdilar belden iğneyi vurdular iğne girerken acımadı ama içindeki sıvı belime dağılınca yaktı biraz sonra ayaklarım uyusmaya başladı yattım önümu kapattılar sondayi taktılar hiç birşey hissetmedim doktorum geldi başladılar hissediyorum dokunuyorlar ama acı yok icim tuhaf olmaya başladı karnımı gerdirdiklerinde hemşireye dedim beni tamamen bayılt kötü olmaya başladım sakinleştirici verdi rahatladım biraz bir baktım o ara kızımın sesini duydum göz yaşlarım akmaya başladı 12.45 di yeniden doğmuştum 6.yılımızda gelen mucizemizdi 🙏🏻🐣 sonra bebgimi giydirdiler odaya götürdüler benim dikişim atılıyordu o ara bir yandan kızımi merak ediyorum yukarı götürsünler diye can atıyorum 20 dakka geçti odaya gittim aldım kızımi kucağıma mis kokuyordu çok güzel bir duyguymus Allah’ım isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 2 saat falan geçti ağrılarım basladi hafiften ağrı kesici yaptılar akşama doğruda yürüyüş yaptım çok korkuyordum ama hiç korktuğum gibi değilmiş ne doğum ne yürüyüş sondayi çıkarırken de hiç acımadı uyuşuk değildi ben kendmi cok kasmısım boşuna stres yapmışım yeni doğum yapcaklara tavsiye hiç sıkıntı stres yapmayın akışına bırakın anın tadını çıkarın birdaha geri gelmicek ne çabuk 1 ay oldu diye ağlıyorum çok çabuk büyüyorlar benim doğum hikayemde böyle çok şükür çok rahat ve güzel geçti ❤️😘🙏🏻🐣
28.09.2023
12:45 👶🏻✨🐣🌸