SedaTopgl ipeksfr ılık suya sık yarım limonu azıcıkta bal içebilirsin sürekli, ada çayı ile gargara yap ama içme onu, biraz olsun yumuşatır rahatlatır bunlar geçmiş olsun
BesteCanerKutluzolu ipeksfr benim de öyleydi ballı süt içtim ılık çok sıcak olmasın ama çok sıcak da tahriş eder boğazını bir de limonu sıkıp gargara yapabilirsin boğazını yakıypr bayağı ama iyi geliyor😉 ben atlattım ağrıyı çok şükür ama bu seferde gribe çevirdi
seydam ipeksfr cnm bnm bogazimda çok şişer hele yengemin bademciğini görsen vallah yalan demiyom her biri ceviz kadar olur bizde elmayı haslar bir bezin içine ezer hafif tenini yakacak bir şekilde boğazına sar tövbe tövbe sanki ölü çenesi bağlar gibi bağla bir tanede üstünden alnın dan bağla sabaha kadar birseyin kalırsa gel yanıma hadi geçmiş olsun
Ser Bence önce KBB ye sonra da kendi doktorunuza gidin. Sonuçta enfeksiyon riskli... Benim de 5. ayda bademciklerim şişmişti. KBB doktoru gebelikte güvenli antibiyotik verdi ve doktorum da kullanmazsan daha kötüleşebilir, kullan dedi ve kullandım....