Kızlar selamlar.Eşim gece çalışıyor iki gündür uyuyamadan ise gidiyor.Sabah da geldi uyudu bende uyuyorum 9.55 gibi siren calmaya başladı.Ben uyandım hemen eşimi uyandırdım.Gazze-israil savaşını izlerken orda İsrail’de çalan sirenler gibiydi.Aklima ilk gelen bomba yağacak uyarı sireni bu, bı şekilde ülkemize savaş açtılar (Allah korusun..) Ya da deprem oluyor , Tüpraş bı yer patlayacak vs .. O kadar korktum ki kıyafetlerimi nasıl giyiyorum bir yandan şehadet getiriyorum bir yandan anlamaya çalışıyorum.Zaten panik atak var , günlerdir savaşla uyuyup uyanıyoruz.Esim doğalgaza koşup kapattı o da o sanmış.Ama siren bir türlü susmuyor giyindim dışarı çıkalım bakalım diyorum , korkumu gördüğü için bişey yok korkma diye bağırıyor.Bi sarılıyoruz bı etrafa bakıyoruz.Meğerse 10 Kasım için yapılan testmiş.Ama aklım gitti size o anda yaşadığım korkuyu anlatamam.Daha önce 7 şiddetinde deprem görmüş , son depremde ailesinden birilerini kaybetmiş ve sürekli birgün uyandığımizda Allah korusun Dünya tersine dönecek diye aklı çıkan biriyim.Ama Gazze dekileri bilinçaltım çok ağır almış.Almamasi kolay mı.Ben bir defa yaşadım bu korkuyu..Rabbim ordakilerin yar ve yardımcısı olsun çok çok zor , kahroldum kendi halimden yola çıktım , mahvoldum…Sizinle de paylaşmak istedim çünkü hala etkisinden çıkamadım ..