Lagertha_ Kullak çınlaması yaşayan var mı sürekli. Özellikle gece yattığımda kulaklarım çınlayıp uğultu oluyor sanki uzakta çamaşır makinesi çalışıyor da onun sesi varmış gibi kulaklarımın içinde
Ankara-58 Lagertha_ cnm ilk haftalarda iki gebelikte de çektim geçti sonra iki gebeligimde de çınlama oldu geceleri sadecw
Comertozi Lagertha_ merhaba benimde kulak çınlamam var 10 gündür bir dakika bile geçmedi hamileyim sizin devam ediyor mu
Eylulpera Lagertha_ benimde çok çınlıyordu uğultu sesi oluyordu gebeliğim sonlandı malesef öyle geçti.. bende anlam veremiyordum o uğultuya demek ki gebeliktenmiş 🫤
Lagertha_ Comertozi merhaba, şu an 20. Haftadayım çoktan geçti ama ne zaman geçmişti hatırlamıyorum. Benim geceleri oluyordu genelde
Comertozi Eylulpera merhaba sizinde sürekli mi oluyordu hiç aralıksız benim aralıksız oluyor işitmede sorun var mıydı peki doktora hiç gitmiş miydiniz
Eylulpera Comertozi Sürekli değil ama sabah saatlerinde ve gece uyku öncesi çok oluyordu.. hayır bu yüzden Dr a gitme fırsatım olmamıştı.
Comertozi Eylulpera benim ani işitme kaybımda olmuş zaten çınlaması o yüzden oluyormuş ne yapacağımı bilemedim hamileyimde çok stres yapıyorum hiç uyuyamıyorum 11 gündür