Hazalaskin Tastan netti ama ses uzaktan gelir gibiydi çünkü miniğim daha yarım cm di 🫶 karnimdan muayenede duyduk canım
Tastan Hazalaskin benimki de kaeından uzaktan geliyordu doktor alttan baktı ondan daha netti bizimki de 4.55 mm
Sennnnnnn Nazd1 gözünüz aydın rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin bana da dua eder misiniz rica etsem bende çok istiyorum
Nazd1 Sennnnnnn hayırlısıyla sanada nasip etsin bende okadar çok istedim ki Allah gönlüme göre verdi isteyen herkese versin Allah insanın içinde öyle bir istek olduğunda kendini yiyor biliyorum o duyguyu🙏🏼
Nazd1 Zseda verdim verdim yazdım zaten 204 testt şimdi özele geldim baksınlar bakalım ultrasonla neler oluyor🙊
Hazalaskin Tastan saçmalama 😂 ilk gebelik mi canım senin çok tatlısın. Küçük yada büyük kavramı 30 -35. Haftadan sonra kıyaslanabilir şimdi henüz çok çok minikler kıyas yapılamaz 🫶
merylii_ Canım naptın diye merak edip bakıyım dedim kan vermişsin pozitif çıkmış gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı isteyen herkese de tez zamanda nasip eylesin
Nazd1 merylii_ amin canım inşallah 9 gün sonra bir daha gel ki ultrasonda görebilelim dedi nasıl beklerm şimdi onu bilmiyorum 🙊