Rugiyya Merhaba hanımlar..hamileliyimin 10. haftasındayım ama bebeyime karşı birşeyler hiss edemiyorum. Yani istemiyorda değilim eşimde bende istiyoruz bebek,sadece bebeğe karşı bir sevgim falan yok.bu psikolojik falan birşeymi?
Smiley87 Rugiyya hamileliğin başlarında genellikle bulantı , Yorgunluk vs oluyor ve bebek hissedilmiyor tabi.hamile olduğunu anlayamıyorsun ki 🙄 Ama sonra onun minik tekmelerini hissetmeye başlayınca çok farklı oluyor 😍
Sedayznn Rugiyya bende ilk başlarda öyleydim İstemiyor gibiydim ama hareketleri hissettiğimde kalp atışını duyduğumda çok garip olmıştum mutlu olmuştum değişikti 😊
deletedmom334 Rugiyya benimde öyleydi canım büyüyüp iyice hareketlerini hissedince oluşuyor o da tam değil bana hala tam olarak anneymişim gibi gelmiyor
Moralsizanne Haftamız aynı sizinle. Başlarda bende hissiz olduğumu sanıyodum ama bi kanama geçirdim çocuğa bişey olacak diye aklım çıktı. Sandığımız gibi hissiz değiliz yani..
Rugiyya Moralsizanne bebeğe birşey olmasında ama yakında umarım bende hiss ederim.Rahatsız ediyor bu durum beni
Funda12 14 haftalık hamileyim bende sizin gibi olmuştum başta hamile gibi değiidim ilk kap atışlarını duyduktan sonra hislerim değişti
Aslidmr Aynı şeyinyaşadım duygusuzmuyum ya dedim kendi kendime evlat sevgisi içime düşmedi taki 20 haftada hareketlerini hissedene kadar yAnlz degilsin canım