petekceee Hanımlar çözümü yok mu deneyip memnun kaldığınız birşey yok mu ???? Deneyimlerinizi merak ediyorum. Normalde rutin ağdaya gidiyorum. Batıklarım çok koyu kahve böyle ilk defa gebeliğimden mi bilmiyorum ama siz de durumlar ne nasıl geçer bu kararmalar
Buseemm petekceee ben lazerde cok etkisini gördüm dayanabiliyorsan lazere git gerci agdaya dayanan ona hayli hayli dayanir
babyy__ petekceee kuzum bende de aynı sorun vardı doktora gittim ağda sir bu tarz şeyler yapar dedi sadece jilet kullanicaksın dedi en fazla 2 ayda geçti normale döndü
petekceee petekceee bende öyle çok canım sıkılıyor bu duruma eşimden çekiniyorum böyle psikolojik olarak
Buseemm petekceee him hamileleikte bisey diyemicem canım ama normalde genital bolgece ust tarafta asiri bi şekilde etkisini görmüştüm cok cok memnundum alt isim nemli bölge oldugu icin isteer istemez kararma da tuylenme de oluyor elinden geldigi kadar temiz tut islak birakma ve surekli yika
petekceee Snkakr güvenemiyorum ki hani deneyimi olan olsa güvenirsin yorumlar da yanıltıcı oluyor tabii