Nursumeyye5 Seniz6774 Açıkçası sadece beyazları ayırıp gerisini bir yıkamayı düşünüyorum umarım renk vs vermez
Baahar4549 Nursumeyye5 beyazlar, siyahlar, renkliler olarak ayırdım. Sonradan peluş battaniyeyi tek attım tüyü kıyafetlere yapışmasın diye.
Nursumeyye5 Baahar4549 peki doğduktan sonra da hep böyle ayırıp mı yıkadınız çünkü 30 derecede yıkandığı için renkleri birbirine karışmaz deniliyor
filizmom Ben de kurutma makinesine hepsini bir atsak sorun olur mu onu merak ediyorum. Çünkü az yer kaplıyor hepsi anca bi makine toplar. Makinenin sıcaklığı renkleri karıştırır mı kuruturken
Nursumeyye5 filizmom Hiçbir bilgim yok canım kurutma makinası kullanmıyorum amaa yıkarken 30 derecede yıkansa renk vermez deniliyor kurutmanın da düşük bir ayarı varsa o şekilde kurutursa birşey olmaz belki 😌
Nursumeyye5 monarosamommy Aminn inşaAllah 🧡 Ben de uni baby nin çamaşır deterjanı ve yumuşatıcısını aldım onunla yıkıcam sadece beyazları ayırmayı düşünüyorum gerisini bir yıkamayı düşünüyorum yünlüleri de yani battaniye tulum vs aldım yün ayarında yıkıcam sanırım☺️
Baahar4549 Nursumeyye5 henüz doğum yapmadım ama lacivert olanlar malesef ki renk vermiş. Siyah, beyaz, renkli olarak devam ederim büyük ihtimalle.
tunasmom Nursumeyye5 Bilmiyorum ama Siveno kullanıyorum ben 5 6 aydır yıkıyorum hiç bir şey olmadı valla 😂
Nursumeyye5 aysegullozdm Canım büyük ihtimal ben sadece beyazları ayırıp diğer renkleri bir yıkıcam ama dediğin gibi arada kırmızı gibi renk vercek şeyler olursa onları da ayırıp yıkarım🧡
Nursumeyye5 Merve1414 Yok canım elde yıkamak mümkün değil uğraşılmaz da bebek çantasını hangi ayarda yıkadın?