Hayrisko Kızlar sağlık ocaginda yada hastanede olcunce tansiyon yüksek çıkıyor bugün sabah olctrdum 15.8 çıktı eve gelip olctgumde 12.8 çıkıyor doktor evde ölçüm yap dedi genelde 12.8 falan çıkar ama hastaneye gidince yüksek oluyor hangisi doğru acaba
Mutlulukkk Hayrisko yurudugunuz icin yuksek cikabilir braz dnlenmeniz gerekiyor. Ayrica insan doktora vs gidince heyecan,stres yapiyor bazen o yuzden de yuksek cikabiliyoR 😁😁 bnce sizinde o yzden yuksek ckmistir.
Liv3652 Hayrisko beyaz yaka tansiyonu deniliyor genel de bende de var maalesef onun yüzünden tansiyon holter bile taktırdım hastane den içeri girer girmez yükseliyor kendi doktorum dışında birine ölçtürmuyorum hatta bi keresinde yüksek çıkınca acilden eve bırakmamışlardı zar zor imzayla çıktım 😄
sevdenurnur Hayrisko benimde öyle her kontrolumde tansıyonum 14 lerde çünkü heyecan yapıyorum bebeğimi görmeden önce iyi mi diye. Evde düzenli ölçün sıkıntı yoksa hastanede yüksek çıkmasına takılmayın benim doktorum öyle söylüyor
Snkakr Snkakr hastanede heyecan yapıyoruz nabız yükseliyo öyle oluncada tansiyon da yüksek çıkıyo benimde öyle oluyo hep
Snkakr Hayrisko panik yapıyoruz heyecan yapıyoruz ondan. Bi de ni kere yüksek çıktı ya ondan sonrakilere hep acaba yine yüksek çıkar mı falan diye düşünüp panik yapıyoruz
Hayrisko Liv3652 aa ilk defa duydum normalde bu kadar tansiyondan korkmadım ama hamillekte başima bela oldu resmen