ececan2006 Rumeysaaa67 19 hafta oldu benim de ikinci gebeligim 2. Oglus geliyor,15. Haftadan beri hissediyorum hareketlerini , hazirlik yapmadim ama gelen hediyeler var birde ilk oglum daha 17 aylik herseyi duruyor yeni gibi 😃
Yenianne02 Ozge2206 ben de 17+4 üm sizinle aynı ☺️ hareketleri hissediyor musunuz gerçi benim ilk gebelik sizin ikinci daha erken hissedebilirsiniz 😊
_Hulya7106 Esra_4774 yaşım 22 cinsiyeti özel bi kliniğe gidiyorum doktorum 11. Haftadan beri söylemek istiyordu ben guvenemedıgım erken olduğu için 16. Haftaya kadar bekledım 16. Haftada ögrendım daha öncesinde belliymiş zaten 😂 işte 16. Hafta civarı hafif bi pıt pıt seyirmelwr hissettim şuan 18 olduk daha yoğun hissediyorum o seyirtileri doktorum 20. Haftadan sonra tekmeleri hissedersin diyor ama ben kıpırtıları hissediyorum 😂
mucizem0111 Merhabalar 15+5 im ikinci oğlum yolda ikinci sezeryanım olacak Nisan 15i gibi olur galiba doğum benim tahminim ilk oğlumuda 38 haftada almıştı doktor 😇 22 yaşındayım istanbul küçükçekmece halkalıda özel bir muayenehaneye gitmekteyim
Vandb Rumeysaaa67 aynıyız 16+5 1 hafta önden gidiyoruz kızıma hamileyim 2. Gebeliğim ilki erkek. 5 yaş olacak tam aralarında 🙈 bende son anda sezeryana döndüm muhtemelen bu da sezeryan olacaktır. Doğum için tarih verdiler mi size peki nisanın ikinci haftası yada ilk haftası oşabilir gibi süreç tam bayram zamanına denk geliyor çünkü
Rumeysaaa67 Vandb evet doktora sordum önden giderse böyle nisanin ilk haftasında alırız dedi hayırlısı ile kucağımıza alalım bayramı bebekli gecircez artık😁😁😊
Nurbucann Rumeysaaa67 16+1 olduk bizde bugün cinsiyet için doktor %99 erkek dedi ama 12 haftalıkken %90 kız demişti ikilemde kaldım bu yüzden haftaya tekrar gideceğim hareketlerini hissetmiyorum daha ama o günü sabırsızlıkla bekliyorum 🫶🏻♥️🥹sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin rabbim 🫶🏻♥️
Gamzenakit Rumeysaaa67 amin amin canım tek istediğim o doktora ayda bir gidiyorum o sabırsılaştırıyor beni ben her gün gitmek istiyom 😊🙏🙏
Rumeysaaa67 Gamzenakit bende 2 haftada 1 gidiyorum bende her gün görelim deseler her gün giderim yarın muayene günüm çok heycanlıyimm yine 😊
Rumeysaaa67 paradise35 cinsiyet öğrenene kadar günler hiç gecmez öğrendikten sonra da öyle ama cinsiyet beklemek daha zor 😊kalbinizden ne geçiyorsa o olsun inşallah