Canankara1992 Kızlar 12 kasım dogum nasipse gümüş kapagı naaıl kullanayım nezaman başlayayım günde bir kez kantoron yargı süreyim mi yara olmasın diye tedbir almak istiyorum şimdiden ilk hamilelik
ilralike Melike_4949 Gümüşün iyileştirme özelliği var, hele ki sütünüzle birleşince. Yara olduğu taktirde çok acı cekersiniz. İmkaninız varsa alın derim.
19982023 Canankara1992 lansinoh krem alıp sür dedi önlem amaçlı doktor da bana . Daha doğuma bir ayım var da .. kantaron yağı da mı iyi geliyor hangisi ? Sari olan mı
kbrouz Canankara1992 şimdiden başla canım kullanmaya ben lansinoh krem de kullandım 2 hafta önce hiç çatlamadı yara da olmadı emzirirken de kullandım ikisinide bebek emebilir krem varken
Canankara1992 Göğüs ucu kremleri çok pahalı evde kendi yaptıgım kantron yagı var onu kullanıcam dogumdan sonrada gümüş kapagı kullanırım olmadı
Canankara1992 @"Melike_4949 bol bol krem sürün kızlar şart değil ama olursa iyi olur diyorlar yara olmasından korkuyorum ondan
ghostty Canankara1992 şimdiden kullanmaya baslayabilirsiniz. Arkadasım doğum öncesi kullanmaya basladı ve emzirirken de devam etti. Meme ucu yarası hiç olmadı.