Lavinya_21 Kızlar gecen dk a gıttım bebek kıza benziyor dedı.ve oldu 2 gündur de 2 bacagımdada cok agrı oluyor bazen gecıyor somra gene baslıyor. Alakası varmı sızce cinsıyetle
2prenses_masal-oyku Lavinya_21 hiç bir belirtinin ağrının yada sancının cinsiyetle alakası yok bu bebekle ve vücutla alakalı bişey vitaminlerinize de baktırın magnezyum eksikliği diyolar genelde
Minikperi Lavinya_21 vücudunuzda yaşadığınız hiçbir ağrının, belirtinin, bulantının vs bebeğin cinsiyetiyle alakası yok ve olamaz da. Tıbben bunların hiçbiri doğru değil. Bu tamamen sizin bedeninize, bağışıklığınıza ve hormonlarınıza bağlı bir durum.
myangelson Lavinya_21 hayır o demir ilacı. Magnezyumu genelde hemen vermiyorlar ağrı kasılma vs olduğu zaman başlıyorlar ve çoğunlukla suda eriyen toz ilaçlardan oluyor. Benim kullandığım magvital di mesela
Lavinya_21 myangelson o zmn bi dahakı kontrolümde doktoruma haber verıcem bu durumu bakalım hangi ilacı verıcek. Saol bu arada cnm
UmmNasuh Lavinya_21 alakası varmı bilmiyorum ama biraz doğruluk payı olabilir benim üçüncü gebeliğim ilk iki oğlum da hiç bir ağrım olmadı son aylarda sadece bel ağrım olmuştu bu üçüncü gebeliğim kız inşaAllah ve artık bacak ağrısından bir an önce doğurmak istiyorum bazen geceleri kalkıp ağlıyorum daha bir ay var doğuma napacam bilmiyorum
Lavinya_21 UmmNasuh bende öyle seyler duymustum o yüzden sordum aslında benımde ılk hamılegım erkekti bacak agrım fln yoktu. Ama 16 haftalık oldum sımdı bazen yürüyemıyorum agrıdan
Esracigdem Lavinya_21 benim kız ama bacaklarım ağrımadı ilk haftalarımda belirtiler cok tutmuyor bence. Karnımı gören cok sivri erkek mi falan da dedi. Bir de cok tatlı yedim. Hepsi tersine oldu bende :)
Lavinya_21 Esracigdem farklı oluyor vala herkeste cnm karısık bı durum😅. Bende oglana hamileyken hep tatlı yerdim. Sımdı hep eksi seyler yıyıyom bakalım. Doktor kıza benziyor dedı net bısı demedı vala
Mervikk Lavinya_21 canım benim bebeğim erkek bende çok bacak ağrısı çekiyorum ödemden oluyor yürüyüş yap bol bol farkı göreceksin
Lavinya_21 Mervikk kız 13 aylık bebem var 1 aydır yürüyor. Ben onun pesınden kosmaktan oturmıyom lı😅😅
Mervikk Lavinya_21 ama evde dolanmakla dışarda yürümek fark ediyor be canım. Bende sürekli ayaktayım evde temizlik vs hiç durmam hatta o zamanlar daha çok ağrıyor ama dışarda tempolu yürüyünce daha iyi hissediyorum
Lavinya_21 Mervikk hmm ya havalar iyiyken cıkardık ama simdi soguk gıbı fazla cıkamıyom cocuk hasta olur diye arada cıkıyorum