littlefish öğretmenim eşim de öğretmen ev işlerine fazlasıyla yardım eder ancak benim çok içime sinmez detayliyim o yüzden gün belirliyorum haftalık. Cuma günü boş günüm haftasonunu verimli geçirmek için her cuma detaylı temizlik yaparım silme, havluları değiştirme, ütü, nevresim yıkama değiştirme, balkon yıkama gibi. Ama onun dışında her gün nerdeyse robot süpürge çalışıyor. Her yemekten sonra da dolapların yüzünü tezgahı çamaşır suyuyla silerim o yüzden çok iş birikmiyor cuma günkü temizlik hijyen için oluyor aslında. Çok egilmiyorum o işler eşimde ben de 24. Haftadayim. Onun dışında yemekleri günler önce yapmayı sevmiyorum bekleyen yemek pek bana uygun değil. Bir gece önceden ertesi günün yemeğini yapmaya çalışıyorum hem yemek dinlenmis oluyor. Yapamadığım zamanlarda okuldan gelince hemen bir çorba yapıyorum kıymalı, etli yapınca doyurucu oluyor bu sayede ekstra yemeğe ihtiyaç kalmıyor. Haftasonu kahvaltısı bizim için çok önemli cuma geceden de mutlaka börek yapıyorum fazlaca yapıp buzluğa atıyorum o da atıştırmalık oluyor bu şekilde 🥰