_elifmehmet_ Bebeğim 5 aylık ve haftaya işe başlıcam ufak ufak ek gıda veriyorum bebeğim sağılmış sütü hiçbir şekilde içmiyor ve ben yokken annem ona ne yedirebilir bilmiyorum tecrübesi olan varmı devam sütü mü başlamalıyız yada kaşık maması falan ek gıda yeterli gelmez çünkü
Altunay_2020 _elifmehmet_ biberonla uykuda vermeyi denediniz mi sagdiginiz sutu, belki oyle icer. Oglum 4 aylikken asla ne mama ne meme almadi, 1 ay kasikla besledigimi hatirliyorum mecburen. Oyle bile olabilir, bir sure kasikla icip biberona donebilir belki
Allahkahretmesin1 _elifmehmet_ devam sütü için daha çok erken değil mi mama başlayabilirsiniz veya sütü kaşıkla vs vermeyi deneyin devam sütü genelde mama veya meme tamamen kesildikten sonra onun yerine kullanılıyor
_elifmehmet_ Altunay_2020 zaten süt fazla sağamıyorum birikmiyo damakları kaşındığı için çok sık emiyo mecbur mama başlıcam gibi ama ne vercem bilemiyorum
_elifmehmet_ Allahkahretmesin1 o zaman mama başlayabilirim evde olduğum süredede beni emer önerebileceğiniz bı mama var mı peki
MelteM2cck _elifmehmet_ sağılmış Süt ile mama yapın hem besin değeri kaliteli olmuş olur. Bebe buskivisi yada etimek bebek ekmegi ile. Ayrıca uykuya geçiş sırasında verebilirsiniz. Biberon reddediyorsa çay kaşığı ile de vermeyi deneyebilirsiniz.
Allahkahretmesin1 _elifmehmet_ bebeğim 4 aylık yaklaşık ilk 1 ay meme+mama ilerledik ben aptamil kullandım çok da memnundum bir sıkıntı oluşmadı
MelteM2cck Allahkahretmesin1 sağlıklı olan organik ürünler var. Ayrıca bebe Buskivisi evde kendin de yapabiliyorsun
Allahkahretmesin1 MelteM2cck evde kendimizin de yapabildiğini biliyorum “hazır” demişim farkındaysanız