dicledila 199319 doktorunuz mu down sendrom şüphesi dedi bilmiyorum ama bebekte bir sorun çıkmış gibi görünmüyor benimkinde de benzer şeyler yazıyordu belki yaştan ya da kan testinizden dolayı bir anomali görülmüştür
mrsmom_ 199319 galiba yaşınız var buraz. İnanmayin fazla bunlara. Bunlar yasa gore falan ihtimal hesaplamasi uzerine. Güzel düşünün güzel olsun 🤲🏻 cok var öyle soylenip sağlıklı olan
rabiaozcans tabiki bu işi bilen biri değilim ama ben anormal bir şey okumadım. her şey yolunda gözüküyor gibi.
199319 dicledila arkadaşımın sonucu. Üçlü test bu. İkilide bir şey çıkmamıştı. Doktor karından sıvı alınması gerekiyor büyük ihtimal down demiş
dicledila 199319 yaştan dolayı demiştir kuzenim 31 yaşında hamileydi onun bebeğine de down dediler ense kalın dediler sonraki haftalarda su dağıldı hiçbir şey çıkmadı inşallah öyle bir şeydir
Gamzeramo 199319 bende bi bakiyim benm sonuca doktor gayet iyi haftasina uyumlu dedi bakmadm da icime kurt düştü simdi
Meryembusra 199319 prenazal kalınlık ile nazal kemiği önemli ölçütler haftasına göre prenazal kalınlık durumu nedir bilgim yok ama burun kemiği görülmüş down olma ihtimali düşük gibi inşallah da öyledir