Mhr34 Kızlar merak ettiğim bir konu. 38+3teyim. Bebeğim makat duruşu, bu durumda rahime baskı olmadığı için yine de su ya da nişan gelmesi olabilir mi?
BabyBlueee MehmedinZeynebi Naptınız ya 🙈 41 de çokmuş 🤭 Bende aynı durumdayım daha 37 haftalık ama dönmüyor ilk doğumum normaldide bunun geleceği yok gibi
MehmedinZeynebi BabyBlueee ahhhğğ bende o sıpa yüzünden sezeryan oldum büyüdükçe makat pozisyonunda kalma olasılığı artıyormuş bizimki dönmedi ama umarım sizlerinki döner 🥰🥰🌼
Tuna5534 BabyBlueee benimde ilki normaldi şuan 39+1 deyim perşembe kontrol var inşallah artık doğarlar
MehmedinZeynebi Mhr34 makat bebekler doğuma yakın zor dönerler ama yine de bazisi sancıyla beraber donebiliyor umarım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu
Agg0207 Mhr34 kızım makat gelisli değildi ama çapraz şekilde duruyordu sancimda geldi suyumda geldi hastanede yatmistim zaten bı gece önceden ciğer geliştirici iğne yapmışlardı su gelmeye başladığında sezeryana alındım illa uygun pozisyonda olması gerekmiyor canm su gelmesi için
Mhr34 MehmedinZeynebi amin inşallah hayırlısı olsun artık🤲🏻 hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi🙏🏻
cevikannesi Ben de 35. Haftaya geldim bebeğim makat pozisyonundaymış :) bakalım neler olacak dönecek mi dönmeyecek mi bu hafta doktor kontrolünde kesinleştiririz dedi.
BabyBlueee Tuna5534 bu doğumunuz nasıl olucak peki? Bende çok normal olsun istiyorum ama 37 haftada kontrole gidicem hala daha dönmediyse sezaryen dicektir
Zehraargan Mhr34 Benim de bebeğim makat geliş bu perşembe sezaryen olacağım o zaman da 38+2 olmuş olacağım. Doktorum yeri daraldığı için dönmesi çok zor artık dedi ben de hiç beklemek istemiyorum artık hamilelik çok yordu